Maria Constantin

Concert de zile mari, marti seara, la Beraria H. Maria Constantin a fost aplaudata de peste  400 de oameni pe care i-a incantat cu show-ul ei. Interprtea de muzica populara a  schimbat mai multe tinute si a stralucit intr-o rochie semnata de Sheila Gurdal.

Timp de doua ore, vocea Mariei Constantin a rasunat in tot Herastraul, aseara. Interpreta de folclor a avut mare succes si  a tinut in priza cei peste 400 de fani. Le-a cantat melodii cunoscute din folclorul romanesc, dar si piese moderne precum ”Mugur de dragoste”, si a avut invitati precum Adrian Daminescu, Adrian Romcescu, Ovi Jacobsen, Dan Helciug sau Mihai Napu Band.

Artistei i-au facut galerie fostii colegi din Ferma Vadetelor: Anda Ghita, Mircea Stoian si bineinteles Dan Heciug, si chiar Adrian Enache si iubita sa Iuliana Marciuc, sau Paula Seling. Aceasta nu a incantat doar vocal, ci si prin tinutele sale. Ea a schimbat doua vestimentatii. Și-a facut aparitia intr-o rochie cu paiete, lunga, decoltata la spate, semnata Sheila Gurdal, de la Atelier Sine by Sheila, in care a aratat ca o printesa, iar la jumatatea spectacolului aceasta a aparut ca o floare. O tinuta colorata, la care a accesorizat o coronita cu flori imense.