branza-president

PRESIDENT, unul dintre cele mai apreciate branduri in categoriile branzeturilor si untului la nivel mondial, continua seria lansarilor inovatoare pe piata romaneasca. Pe langa telemea, PRESIDENT isi consolideaza pozitia de expert in branzeturi maturate cu noua Branza Cremoasa.

Branza Cremoasa PRESIDENT ofera consumatorilor romani o experienta culinara unica datorita gustului irezistibil. Este un produs 100% din lapte de vaca, cu gust de telemea, dar cu o textura fina si surprinzator de cremoasa. Branza Cremoasa PRESIDENT este pastrata direct in zer pentru a-si mentine prospetimea si gustul de lapte inclusiv dupa deschiderea cutiei.

Branza Cremoasa PRESIDENT este combinatia perfecta dintre o textura fina, sofisticata si un gust puternic de lapte. Sunt elementele care de fapt diferentiaza Branza Cremoasa PRESIDENT de orice alta branza maturata de pe piata. In urmatoarele saptamani asteptam consumatorii in magazinele din Romania sa deguste noile noastre retete care scot in evidenta aceasta textura fina, cremoasa si gustul special al Branzei Cremoase”, declara Monica Radulescu, Marketing Director.

Cu Branza Cremoasa PRESIDENT, salata preferata capata o noua savoare, neasteptata, adesea intalnita in vacantele de neuitat. De altfel, acesta a fost punctul de pornire pentru campania de comunicare a Branzei Cremoase PRESIDENT. „Fiecare dintre noi am fost in vacante si am avut experiente culinare de care ne aducem aminte cu placere cand ajungem acasa. Gustul Branzei Cremoase este unul dintre acele lucruri care te poarta imediat intr-un astfel de loc, alaturi de cei dragi”.

Despre PRESIDENT
PRESIDENT este unul dintre cei mai importanti producatori de unt si branzeturi din lume. PRESIDENT se distinge prin traditie, maiestrie si pasiune pentru acestea, imbratisand atat produse locale, asa cum este telemeaua, dar si lansand branzeturi internationale consacrate, unice pe piata romaneasca. Pentru mai multe informatii, accesati pagina de Facebook PRESIDENT Romania http://www.facebook.com/presidentromania.