eSpring-Amway

Apa este esentiala pentru mentinerea unei stari generale bune. Hidratarea este extrem de importanta mai ales in timpul verii, cand din cauza temperaturilor ridicate si a disconfortului termic organismul nostru pierde o cantitate mai mare de lichide prin transpiratie.

Pe langa hidratarea corespunzatoare, este necesar sa fim siguri ca apa pe care o consumam este proaspata, curata si lipsita de orice fel de impuritati.

Aproape 70% din corpul nostru este compus din apa, de aceea este necesar sa ne hidratam constant, pentru a asigura organismului rezervele de apa necesare pentru a sustine functiile fizice si cognitive si a regla temperatura normala a corpului. Cu ajutorul sistemului de tratare a apei eSpring™ de la Amway va puteti crea un mediu sanatos acasa, avand acces la o apa curata, fara impuritati, direct de la robinet. Sistemul este usor de folosit si se potriveste perfect in orice bucatarie.

Sistemul de tratare a apei eSpringTM, de ultima generatie, foloseste o lampa inovatoare cu ultraviolete care distruge peste 99,99% dintre bacteriile si virusurile care cauzeaza boli, precum si 160 de contaminanti, dintre care 145 cu un potential efect nociv asupra sanatatii, contribuind astfel la mentinerea unei stari de sanatate buna. Lampa este actionata wireless, prin intermediul unui senzor cu chip, astfel incat apa nu atinge nicio componenta electrica. In plus, mineralele naturale benefice precum calciul si magneziul sunt pastrate in apa, astfel incat calitatea si siguranta apei sunt imbunatatite, asigurand o hidratare corespunzatoare.

Filtrul cu care este dotat sistemul asigura 5.000 de litri de apa curata, o cantitate suficienta pentru un an intreg, atat pentru baut cat si pentru gatit. Sistemul eSpring™ reprezinta 20 de ani de cercetare in domeniul tratarii apei, rezultatul fiind un sistem care permite consumatorului sa aiba acces la apa in cea mai pura forma, direct de la robinet. Inginerii si specialistii Amway detin peste 270 de patente in domeniul tratarii apei la nivel mondial.

Importanta hidratarii zilnice cu apa in cantitati suficiente

Apa potabila asigura transportul nutrientilor la celulele din organism si contribuie la o piele perfect hidratata si stralucitoare. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, incepand din 2014 aproximativ 748 de milioane de oameni din lume nu au acces la o sursa sigura de apa potabila.[1] In lumea dezvoltata, suntem norocosi sa avem o sursa aparent nelimitata de apa curata, direct de la robinet. Potrivit Consiliului Consumatorului pentru Apa din Marea Britanie, intr-o gospodarie medie din Marea Britanie se folosesc aproximativ 149 de litri de apa pe zi.[2] Uniunea Europeana raporteaza ca, in 2011, intr-o gospodarie din Germania se consumau in medie aproximativ 123 de litri de apa pe zi, cu cifre de consum similare pentru Croatia, Slovenia si alte tari din UE. Unele tari afisau niveluri de consum mult mai mari, inclusiv Cipru, cu 263 de litri pe zi, in timp ce altele consumau mult mai putin, inclusiv Romania si Polonia, in care consumul zilnic varia intre 85 si 95 de litri pe zi.[3]

[1] http://apps.who.int/iris/bitstream/10665/139735/1/9789241508087_eng.pdf?ua=1
[1] http://www.ccwater.org.uk/savewaterandmoney/averagewateruse/

[1] Tabelul 5, aici (transformat din metri cubi in litri). http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Water_statistics