Park Lake

In perioada 4-27 august, ParkLake Shopping Center pregateste o experienta reala de evadare din cel mai nou escape room, amenajat la etajul unu, langa Handsome Monk Coffee House.

Parte a campaniei „Este in natura ta sa te bucuri de vacanta”, noul escape room duce distractia la un alt nivel si ofera vizitatorilor o modalitate diferita de petrecere a timpului liber.

Noul escape room reprezinta o experienta reala de evadare, unde participantii vor fi surprinsi de autenticitatea povestii si a lumii creata special pentru ei. Intregul concept al camerei a fost gandit astfel incat sa ofere participantilor experienta unui escape room care sa ii provoace, sa ii determine sa lucreze in echipa si sa se bucure de timpul petrecut impreuna.

Povestea noii camere incepe in jurul unei furtuni care este pe cale sa strice calatoria pe care jucatorii au inceput-o. Dupa ce ambarcatiunea ajunge pe o insula pustie, participantii gasesc o coliba la marginea plajei si se aventureaza in interiorul ei. Locul pare parasit, iar curiozitatea determina jucatorii sa cerceteze interiorul, unde se dezvaluie un scenariu neasteptat – o persoana locuieste in coliba si probabil se afla in apropiere. In incapere sunt descoperite documente si scrisori care apartin unui doctor contestat si exclus din cercurile oamenilor de stiinta pentru experimentele sale. Participantii vor gasi o usa secreta si se hotarasc sa continue cautarile, dar cu fiecare pas, totul in jur se schimba si realizeaza ca se afla in laboratorul de experimente al doctorului. Pare ca esuarea ambarcatiunii a fost ceva planuit si totul a fost pregatit pentru venirea participantilor pe insula. Dar natura pare sa fie de partea lor si sa le ofere indicii pentru a evada.

Noul escape room pune la incercare imaginatia participantilor si le ofera numeroase indicii prin care sa poata evada din acest joc. La iesirea din camera va fi amenajata o zona pentru fotografii, cu mesaje haioase, de unde participantii vor putea pleca cu o amintire foto dupa evadare.

Grupurile care pot intra in camera sunt formate din doi pana la sase jucatori. Escape room-ul este amplasat la etajul unu, langa Handsome Monk Coffee House si functioneaza de luni pana vineri, intre orele 14:00 si 21:00, iar sambata si duminica, intre orele 11:00 si 21:00.

Detalii despre evenimentele ParkLake gasiti pe www.parklake.ro sau pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center
ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shoppingul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea Parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.