Premiile-Gopo

Vedetele au stralucit la cea de-a XI-a editie a Galei Premiilor Gopo. In Sala Mare a Teatrului National Bucuresti „Ion Luca Caragiale”, artistii s-au intrecut in premii si eleganta.

Rona Hartner a impresionat intr-o rochie alba ”cehoviana”, dupa cum a descris-o ea. Pe covorul rosu de la Teatrul National au pasit aproape 900 de personaje din lumea filmului si nu numai. Margareta Paslaru, Ion Dichiseanu, Ana Ularu, Smiley, Laura Cosoi si sotul sau, Cosmin Curticapean, Laura Giurcanu, Rona Hartner, Liviu Teodorescu, Flavia Mihasan si Alexandru Ion sau Daniela Nane au fost doar cateva dintre prezentele care au luat ochii asistentei. Ion Dichiseanu a fost premiat pentru Intreaga Cariera, iar Valentin Uritescu, pentru Intreaga Activitate, iar productia ”Sieranevada” a fost filmul cu cele mai multe nominalizari, si-a adjudecat sase statuete, printre care cele mai importante trofee ale serii.

De departe, dintre prezentele feminine, Rona Hartner s-a remarcat datorita stilului inconfundabil. Actrita a imbracat o rochie alba, transparent, cu multe cristale Swarovski, si a facut cateva piruete in fata camerelor de filmat. Modelul a fost realizat in atelierul ”Sine by Seila”, de catre Seila Gurdal. ”Multumesc Gurdal Seila pentru rochia cehoviana pe care am purtat-o si care ma reprezinta”, a spus Rona.