ondulator-par

Vrei rezultate extraordinare de styling fara a compromite sanatatea parului? Tehnologia inteligenta tri-zone™ mentine o temperatura mai sigura pentru par în mod constant si uniform de la radacina pana la varf. Parul tau este stilizat intr-o singura miscare.

O temperatura mai mare nu este esentiala pentru obtinerea styling-ului dorit. Secretul este mentinerea temperaturii optime pe toata durata styling-ului. Tehnologia inteligenta tri-zone ™mentine o temperatura mai sigura pentru par in mod constant si uniform de la radacina pana la varf. Intr-o singur miscare enonomisesti timp si ai grija de parul tau.

Poti lua cu tine Styler-ul preferat si hair styling-ul  dorit, oriunde ai merge. Styler GHD Platinum ofera tensiune universala, modul de repaus automat dupa 30 de minute fara utilizarea si garantie timp de 2 ani. Am dezvoltat un sistem de prindere special ce tine placile  intr-o aliniere perfecta, ce ofera controlul de care ai nevoie pentru a crea orice stil.

ondulator par

Bucle cu aspect profesional, usor de creat si care se lasa foarte greu. Fie ca iti doresti bucle stranse sau largi, asta este doar alegerea ta, ghd curve™ ofera o gama larga de instrumente de styling pentru a se potrivi fiecarui tip de par si de lungime. Dezvoltat de oameni de stiinta ghd si oferind tehnologia certificata tri-zone™, acum poti crea bucle uimitoare, cu aspect sanatos si care dureaza.
Si in ultimul rand, lasa deoparte totul pana mult dupa apusul soarelui.

Ai la dispozitie patru modele: ghd curve™ classic wave wand – ondulator eliptic mare, in forma ovala ca a unei baghete ce creeaza valuri bine finisate, profunde, stralucitoare cu miscari pline de farmec, ideal pentru parul mai lung; ghd curve™ classic curl –  ondulatoare mediu – 26mm, cu clapeta ce activeaza si creeaza bucle consistente pentru un stil clasic si mai mult volum, chiar si pe parul mai scurt; ghd curve™ creative curl wand Ondulator revolutionar in forma conica. Dimensiune la baza – 28mm si la varf – 23mm. Acesta forma creeaza bucle largi, elastic, naturale cu volum de lunga durata pentru un par lung si ghd curve™ soft curl tong –  ondulatoare mare de 32mm clapeta ce creeaza volum parului de la radacina si continua cu bucle largi pe toata lungimea suvitelor. Ideal pentru parul mai lung.

Acum cel mai iubit styler ghd este acum intr-o colectie limitata de sezon. Si, impreuna cu cele 2 modele Platinum, colectia ghd Curve este si ea in ambalaj de sarbatoare. Colectia Ghd Arctic se inspira din albul cald si auriul arctic, elemente regasite si in cele mai noi trendurile ale sezonului.  Produsele pot fi achizitionate din magazinele de specialitate. Preturi cuprinse intre: 1227 lei – 1313 lei.