Divertiland Water Park continua programul “ Un val pentru un zambet ”, dedicat copiilor institutionalizati

Aproximativ 40 de copii institutionalizati s-au bucurat joi, 31 august, de nenumaratele activitati si distractii din incinta Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania, prin programul de responsabilitate sociala “ Un val pentru un zambet ”, dezvoltat in parteneriat cu Asociatia SOS Vietile Copiilor.

Inaugurat in 2013, programul “ Un val pentru un zambet ” reprezinta motiv de bucurie pentru numerosi copii institutionalizati din centre de plasament, care au ocazia sa petreaca o zi de vara de neuitat la Divertiland Water Park.
Anul acesta, 40 de copii aflati in grija Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Giurgiu s-au bucurat de numeroasele distractii din cel mai mare parc acvatic din Romania.
Divertiland Water Park are mai multe zone destinate copiilor, precum Hippo Pool, piscina special amenajata pentru cei mici unde se pot bucura de apa in cele mai depline conditii de siguranta, noua piscina din zona Super Paradise si zona Elephant Springs- un loc de joaca prevazut cu pistoale cu apa si tasnitoare, Splash Attack, construit ca o fortareata cu peste 70 de mici atractii care folosesc 148 de jeturi de apa, o placere imensa pentru copii in zilele toride de vara.
Cel mai mare parc acvatic din Romania si-a deschis portile anul acesta pe data de 9 iunie. Divertiland Water Park este un concept unic in Romania, ce ofera de 5 ani ocazia de a experimenta distractia de pe litoral in oras, iar dotarile de ultima ora il claseaza in top 5 parcuri acvatice din Europa.

Despre Divertiland
Divertiland este cel mai mare parc de distractii in aer liber din Bucuresti, care in prezent ofera piscine cu cea mai inalta calitate a apei, 22 de tobogane, o piscina cu valuri, plaja cu nisip, singurul Lazy River din oras, restaurante, zone VIP si zone special amenajate pentru copii. Plasat la iesirea din Militari, Divertiland Water Park reprezinta o investitie semificativa, care aduce locuitorilor din Bucuresti si din orasele din apropiere 100.000 m2 de distractie.
Deschis in 2012, Divertiland este primul concept de parc acvatic de distractii dezvoltat dupa cele mai inalte standarde internationale din industria divertismentului. In urmatorii ani, in urma unor investitii continue in facilitati de distractie in aer liber, dar si acoperite, Divertiland va deveni cea mai importanta destinatie de entertainment pentru Europa de Sud-Est.
Urmariti-ne pe Facebook DivertilandWaterPark sau pe divertiland.ro.

Despre Asociatia SOS Vietile Copiilor
Asociatia SOS Vietile Copiilor a fost infiintata cu misiunea de a imbunatati calitatea vietii copiilor, precum si a familiilor care traverseaza perioade dificile, de a contribui la dezvoltarea sistemului de protectie a copilului si de a crea servicii sociale eficiente.
Scopul Asociatiei SOS Vietile Copiilor este de a oferi servicii sociale, culturale, educationale si medicale copiilor abandonati, copiilor strazii si celor institutionalizati. In acelasi timp, Asociatia urmareste promovarea si sprijinirea procesului de adoptie in Romania, pentru a creste numarul copiilor integrati in familii iubitoare, precum si monitorizarea legislatiei privind adoptia si respectarea drepturilor parintilor adoptivi.
In Romania sunt peste 40.000 de copii abandonati, dintre care 23.000 se afla in Centre de Plasament, conform statisticilor oficiale. Mai mult, la fiecare sase ore, un copil este abandonat in maternitate.