World-Class

World Class Romania, lider pe piata locala de fitness, a lansat programul de antrenament Easy8, dedicat celor care vor sa faca un pas catre un stil de viata activ.

Noul program se deruleaza pe parcursul a opt saptamani, timpul necesar unui incepator intr-ale sportului pentru a invata sa iubeasca miscarea. Easy8 este un program introductiv, dedicat celor care nu au mai fost la sala, dar isi doresc sa devina activi. Incepatorii se pot familiariza, mai usor si mai rapid cu antrenamentele, cu echipamentele din sala de fitness si cu clasele de group fitness.

In functie de nevoile fiecaruia, Easy8 pune la dispozitia clientilor World Class doua tipuri de antrenamente de grup – 12 clase de antrenament de grup pentru incepatori, cinci clase de antrenament de grup pentru avansati -, si trei intalniri cu antrenor personal – acestea includ atat antrenamente unu la unu, cat si evaluari corporale personalizate. Programul este special conceput pentru a motiva, inspira si ajuta oamenii sa adopte mai usor un stil de viata activ.

Noile clase destinate incepatorilor urmeaza o structura care le permite acestora sa isi creasca rezistenta si sa-si imbunatateasca conditia fizica, intr-un ritm adaptat propriului corp. Cele 12 clase pentru incepatori, Aqua, Body&Mind, Body Art, Easy Dance, Fat Burn LEE, Fit Ball, Healthy Spine, Hydrorider, Port de Bras, Stretch, Yogilates, Zumba, ajuta membrii sa isi cunoasca musculatura si ii obisnuieste cu efortul fizic. Cele cinci clase pentru avansati, Aerobic Power, BODYPUMP, C-Core, CXWORX, Pilates, Yoga, le permite membrilor sa treaca la nivelul urmator si ii ajuta sa-si atinga obiectivele de fitness.

De asemenea, Easy8 intampina nevoia oamenilor de a se bucura de servicii personalizate si de sustinere pas cu pas pentru imbunatatirea stilului de viata. Inspiratia si motivatia sunt la fel de importante precum miscarea. De aceea, cele trei sesiuni de evaluare si antrenamente cu antrenorul personal, vor stabili obiectivele membrilor si le va permite acestora sa lucreze eficient si corect.

Programul Easy8 are ca scop principal introducerea oamenilor in lumea sportului si a atentiei pentru un stil de viata activ si sanatos. Cuvintele care definesc World Class in acest an sunt „Fii Sanatos”. De aceea, prin intermediul acestui program, a expertizei in fitness a antrenorilor nostri, a facilitatilor pe care le oferim, a efortului si a pasiunii pe care o dedicam fiecarui membru, vom motiva din ce in ce mai multi romani sa raspunda mesajului nostru de a duce un stil de viata mai sanatos si activ”, declara Kent Orrgren, CEO World Class Romania.

Programul Easy8 este disponibil in toate centrele de fitness din reteaua World Class Romania. La achizitionarea oricarui abonament anual fulltime la centrele premium W si oricarui pachet Basic, Bronze, Silver, Gold sau Platinum, programul este gratuit.

Prin intermediul retelei de centre de fitness, World Class Romania ofera membrilor sai flexibilitate in alegerea locatiei pentru antrenamente: o gama larga de facilitati si servicii la cele mai inalte standarde, acces la 31 de cluburi – aproape de casa sau de birou -, echipamente de ultima generatie, programe de training diversificate si traineri certificati international.

Pentru mai multe detalii, accesati: easy8.worldclass.ro.