Vrei sa vorbesti cu Andreea? Da, exact asa, tu sa ii pui o intrebare, ea sa raspunda fara ca dialogul vostru sa fie ingradit sau mijlocit de altcineva? Sunt dileme, probleme, nelamuriri, curiozitati pe care vrei sa le detaliezi impreuna cu ea, dar nu stii cum sa faci? Iata raspunsul: in intervalul 3 – 25 august Andreea va face, saptamanal, o sesiune live pe Facebook!

Va fi un dialog in serie care va demonstra beneficiile conversatiilor intre femei si te va incuraja sa descoperi mai multe despre Andreea si despre tine. Din cele sase teme propuse mai jos, patru vor fi castigatoare. Te invitam sa lasi intr-un comentariu alegerile tale.

  1. Cum iti gasesti echilibrul intr-o lume in continua agitatie? Ce te ajuta? Cat de important e sa vorbesti cu prietenele?
  2. Cum inveti din experientele tale? Orice experienta are o parte buna. Invata cum sa vezi partea plina a paharului. Hai sa vorbim despre cat de important e sa impartasim experientele cu oamenii din jurul nostru si sa invatam unii de la altii!
  3. Unde mergi in concediu? Care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta, unde ai merge doar cu fetele? Cum planificati vacanta? Cum o faceti de neuitat?
  4. Cum te relaxezi dupa birou? Exista viata dupa birou, hai sa vedem cum ne-o petrecem.
  5. Cum devii mai increzatoare in fortele proprii?. Invata sa te iubesti mai mult. Vorbeste cu prietenele tale despre nesigurantele pe care le ai si o sa vezi ca nu esti o “ciudata”. Dialogul te face sa vezi realitatea cu care toate ne confruntam!
  6. Cum ramai optimista? Cele zece porunci ale optimismului. Singuratatea nu e o cale spre fericire asa ca stabileste cu prietenele tale un “kit” de salvare pentru momentele cand dai de greu!
cranberry-can

Pana pe data de 28 iulie lasa un comentariu la acest articol cu temele – dintre cele de mai sus –pe care iti doresti cel mai mult sa le discuti cu Andreea. Pe data de 29 iulie vei afla cele patru teme castigatoare – acestea vor fi alese in functie de popularitate – si datele cand vor fi dezbatute pe Facebook live.

Trei, doi, unu… spune-ne ce vrei sa vorbesti cu Andreea!

Redd’s sustine conversatiile intre femeiVoteaza subiectul preferat si bucura-te de discutiile cu Andreea!