Daca te casatoresti in acest an, probabil ca deja ai inceput sa te pregatesti pentru marele eveniment. Sunt atat de multe detalii de care sa tii seama, probabil ca ai momente in care simti ca nu ai cum sa termini totul la timp sau ca iti scapa lucrurile de sub control. Nu te impacienta, e normal sa nu fie usor, dar vei vedea ca totul se va termina cu bine. Ca sa-ti venim in ajutor, am descoperit care sunt acele tendinte pentru torturi de nunta in 2017 de care sa tii seama cand trebuie sa alegi din mii de modele.

In primul rand, trebuie sa te decizi daca vrei ca desertul din cea mai importanta zi a vietii tale sa respecte tematica nuntii, daca vrei ceva clasic sau care, dimpotriva, sa fie pata de culoare care face diferenta. Am intrebat specialistii Palmiye Cakes&Cookies daca exista anumite tendinte pentru torturi de nunta in 2017 la capitolul design.

Tendinte pentru torturi de nunta in 2017

Tendinte pentru torturi de nunta

1. Accente metalice

Nuantele metalice se incadreaza pe lista cu tendinte pentru torturi de nunta in 2017, iar spre deosebire de anii trecuti se poarta accentele metalice ample si texturi diferite, pentru un aspect luxos si sofisticat. Poti imbraca un etaj intreg al tortului in nuante de argintiu sau auriu si te poti juca cu texturi grunjoase sau lucioase si netede ca cele ale metalului topit. Acest trend se completeaza de minune cu etaje de tort pline de volane ori petale din martipan si flori supradimensionate, precum cele din Metallic Collection (imagine).