secretul unui corp perfect femeie in rosu

Daca vrei sa tii pasul cu modelele de talie internationala, afla ca boxul ofera sansa unui antrenament complet, care lucreaza cu toate grupele de muschi. Acesta este secretul unui corp perfect!

Daca inca nu stiai, aproape toate modelele Victoria’s Secret fac box, ca parte a antrenamentului lor de rutina, scrie Purewow.com. Dar nu numai femeile care urca pe podium pot profita de avantajele boxului. Iata de ce boxul este secretul unui corp perfect si ce trebuie sa stii daca te gandesti sa „intri in ring”.

Secretul unui corp perfect – Cine face box

Modelele Adriana Lima si Floyd Mayweather fac box in mod frecvent. Dar orice femeie care vrea sa aiba parte de o tonifiere a intregului corp si care vrea sa isi consume energia negativa si sa elimine stresul poate face box sub indrumarea unui antrenor specializat.

Secretul unui corp perfect – De ce este boxul atat de popular?

Pentru ca lucreaza atat cu trupul, cat si cu mintea. Loviturile de box pot fi combinate intr-un mod inedit, ai nevoie de inteligenta ca sa lovesti unde trebuie, nu numai de forta. Asa ca boxul e un antrenament bun pentru creier, nu numai pentru inima, care e pusa la treaba de antrenamentul intens. Boxul iti da forta fizica si intelectuala.

Secretul unui corp perfect – Care sunt beneficiile boxului?

Acest sport combina exercitiile de forta cu cele cardiace, asa ca vei avea muschi mai puternici si iti vei creste rezistenta la efort. In plus, vei vedea rapid rezultatele. O singura ora de box arde aproximativ 1.000 de calorii.

Secretul unui corp perfect – Cum e o lectie de box?

Asteapta-te la tot felul de combinatii de lovituri. In primul rand, vei invata cum sa tii pumnul. Apoi, cum sa te misti. Dupa aceea, vei invata sa lovesti si ce e acela un croseu si un upercut, cum sa blochezi o lovitura si cum sa o eviti. Dar boxul nu inseamna numai atat, ci o multime de alte exercitii: flotari, sarituri cu coarda si multe altele. In unele sali, unde se face antrenament pentru performanta, cei interesati pot boxa cu adevarat in ring. Dar, daca o faci doar pentru minte si corp, e suficient sa lovesti sacul de box.

Secretul unui corp perfect – Unde poti boxa?

In ultimii ani, au aparut si in Romania sali de antrenamente unde, alaturi de fitness si aerobic, poti practica box.

Afla si De ce e bine sa combini sauna cu exercitiile fizice.

Foto: Guliver