Picioare frumoase... fara compromisuri

Epilarea definitiva este tentanta, mai ales daca avem o problema cu firele rebele care cresc sub piele. Andreea Lazar ne-a semnalat aceasta problema, des intalnita, de altfel. Ce poate face ca sa scape definitiv de acest stres? Dermatologul Sebastian Pop ii ofera solutia.

“De cativa ani ma confrunt cu o problema: au inceput sa-mi apara fire de par sub piele. Am fost la dermatolog, am urmat un tratament cu o crema pe care o aplicam zilnic (RetinA), insa nu a prea dat rezultate. Imi raman pete pe picioare, destul de inestetice, din cauza firelor de par. Ce pot face pentru a remedia aceasta problema? Poate fi epilarea definitiva o solutie?

Picioare frumoase… fara compromisuri

Epilare definitiva vs. tratament de specialitate. Ce alegem?

Doctorul dermatolog Sebastian pop ii raspunde: “Problema firelor de par care cresc sub piele nu va putea fi remediata decat in cazul unei epilari definitive. Pentru a ameliora semnele inestetice se pot aplica local creme care sa exfolieze usor si sa curete petele hiperpigmentare postinflamatorii. RetinA este o crema seboregulatoare si nu va avea, singura, efectul curativ pe care-l asteptam pentru aceasta problema.”

Dr. Sebastian Pop
Medicina Estetica, Dermatologie, Dermato-Chirurgie
Str Povernei 31-33, Bucuresti
Telefon: 021/321.31.97