tratament-madonna

Regina muzicii pop, Madonna, arata impecabil chiar si la frumoasa varsta de 57 de ani. Fireste, iti poti imagina ca duce o viata complet lipsita de stres, griji sau oboseala, dar concertele sunt epuizante pentru artist – lucru confirmat de nenumarate ori, de catre oricine din breasla.

Secretul Madonnei consta in cel mai eficient tratament facial disponibil pe piata, despre care poti afla mai multe de la specialistii clinicii aBeauty Bucuresti. Tratamentul folosit de Madonna poartă numele de Intraceuticals si este extrem de eficient pentru a trata tenul uscat, sensibil, ars de Soare, hiperpigmentat, ridat si imbatranit prematur.

Eficienta Intraceuticals este data, pe de-o parte de substantele de calitate utilizate, pe de alta, de procedura folosita. Primul pas pe care specialistii aBeauty clinique il fac inainte de aplicarea Intraceuticals consta intr-o demachiere si curatare profesionala, pentru a obtine un ten curat.

Apoi se continua cu infuzia serului Intraceuticals Rejuvenate, folosind un dispozitiv care utilizeaza oxigen hiperbaric pentru a introduce substantele in profunzimea dermului.

Rezultatele sunt pe masura exigentelor Madonnei: serul de rejuvenare hidrateaza tenul din profunzime catre exterior, in vreme ce acidul hialuronic din componenta stimuleaza procesul de sintetizare al colagenului. Astfel, se obtine un chip odihnit și relaxat, cu un ten luminos, hidratat, vizibil intinerit si lipsit de riduri fine sau de expresie.

Vestea a circulat foarte repede, astfel ca in prezent multe dintre divele autohtone apeleaza foarte des la tratamentul Intraceuticals, cu precadere inainte de concerte sau petreceri, profitand de vizibilul efect de lifting pe care-l obtin.

Mai multe detalii despre tratamentul prin care Madonna se mentine frumoasa puteti citi pe site-ul aBeauty clinique.