Afla ce-si doresc barbatii de la o relatie

Cateodata e greu sa-ti dai seama ce-si doresc barbatii de la o relatie. Dar lucrurile nu sunt chiar asa de complicate. Mindbodygreen.com desluseste misterul pentru tine. Iata care sunt nevoile lor!

Ai sa fii surprinsa! Majoritatea nevoilor barbatilor corespund cu ale tale. Asa ca nu mai crede ca „femeile sunt de pe Venus si barbatii de pe Marte” si deschide-te in fata ideii ca cele doua sexe se aseamana mai mult decat credem noi.

Ce-si doresc barbatii de la o relatie

1. Sa se simta ca un erou pentru tine. Nu degeaba le plac atat de mult supereroii. Vor sa te ajute, sa iti fie sprijin la greu si sa iti impartaseasca din experienta lor. Dar pana la urma si tu vrei sa fii alaturi de el, nu-i asa? Asta presupune o relatie: doi oameni, parteneri la bine si la rau, care se ajuta in momentele grele si le impart pe cele frumoase.

2. Sa fie acceptati. Societatea ii face sa-si doreasca sa fie invincibili (tot ca un supererou). Sa nu aiba vulnerabilitati, sa fie puternici tot timpul. Dar si ei, la fel ca si noi, au nevoie de acceptare. Au nevoie sa stie ca greselile pot fi iertate, iar slabiciunile acceptate. Astfel, vor lasa garda jos in fata ta!

3. Sa comunici cu ei. Cateodata ne e teama sa le spunem barbatilor din viata noastra ca avem ganduri negative, temeri, poate gelozii. Dar si ei, la fel ca si noi, simt atunci cand ceva nu este in regula. Odata ce comunici cu el, poti avea parte de acceptarea gandurilor tale, oricat de irationale ar fi. Sentimentele tale merita sa fie validate de el.

4. Sex excelent. Stim deja ca si femeile au un apetit sexual care rivalizeaza cu al barbatilor, in ciuda cliseelor. Ambele sexe au nevoie de atractie fizica cu partenerul si de satisfactie sexuala care – deloc surprinzator – se obtine atunci cand lucrati ca o echipa. Comunicarea e iarasi, esentiala, in acest caz.

5. Sa li se vorbeasca direct. Noi suntem invatate sa mai ocolim subiectul, sa folosim eufemisme sau sa incercam sa obtinem reactii indirecte. Stii bancul acela cu femeile trimise in spatiu? „Houston, avem o problema!” „Care este?” „Nimic, nu conteaza!” Eu m-am saturat de cliseul asta. Nu trebuie sa spunem ceva subtil si sa asteptam ca el sa se prinda. Nu prea functioneaza asa, cu „subtilitati”. Daca vrei ceva de la el, cere-i. Daca te-a deranjat cu ceva, spune-i! Asa il inveti si pe el sa faca acest lucru.

6. Sa aiba spatiul lor. Isi doresc sa petreaca timp si cu altcineva in afara de tine. Nu e loc de gelozie aici. Ei trebuie sa se vada si cu baietii si sa aiba discutiile lor. Si chiar sa vorbeasca cu ei despre cat de bine va e impreuna. Vestea buna e ca el isi doreste, sincer, ca si tu sa ai o parte din lumea ta, in afara relatiei cu el. Puteti iesi separat. Si veti putea povesti ce ati facut in pat, la finalul zilei!

Vrei mai multe informatii? Afla si ce-si doresc barbatii de la tine dar nu iti spun!

Foto: iStock.