Jennifer Aniston a renuntat sa mai faca exercitii fizice in perioada in care a fost in  luna de miere cu proaspatul ei sot, Justin Theroux. Cei doi au dorit sa petreaca impreuna "timp de calitate", scrie RadarOnline.

Fostul star din seria “Friens/Prietenii tai”, care a revenit recent din luna de miere,  a fost hotarata sa nu lase nimic sa iti perturbe clipele frumoase petrecute alaturi de sotul ei, nici macar exercitiile fizice la care aceasta nu renunta nici in ruptul capului.

“A fost luna lor de miere si au dorit sa fie speciala. Asa ca ea a decis sa nu se poarte ca intr-o vacanta obisnuita si sa continue sa faca sport. Luna de miere inseamna romantism, prietenie si relaxare”, a declarat pentru RadarOnline o sursa apropiata actritei.

Cu prietenii in luna de miere

Proaspata familie a locuit cateva zile in luxosul hotel Patru Anotimpuri (Four Seasons)  din Bora Bora si au fost insotiti in aceasta escapada romantica de catre prieteni de-ai  lor, printre care si Jason Bateman si Jimmy Kimmel.

Asa cum era de asteptat, Jennifer a fost cea rasfatata, ea desfatandu-se ore in sir in  SPA-ul hotelului, cu tratamente corporale si faciale si masaj.

Aniston a vorbit in premiera depre mariajul ei saptamana aceasta, subliniind insa ca doreste sa tina private detaliile legate de marele eveniment.

“Am beneficiat de luxul de a avea un moment foarte discret si minunat, asa ca voi fi
egoista si voi pastra detaliile pentru mine”, a declarat actrita pentru Entertainment
Tonight.

In ciuda speculatiilor care au aparut cu privire la rochia ei de mireasa, Jennifer este hotarata sa nu ofere niciun detaliu in acest sens. “Nu va voi spune nimic despre lucruri de genul acesta!”, a raspuns ea cand a fost intrebata despre rochia de mireasa.

Aniston a fost casatorita cu celebrul actor Brad Pitt, de care a divortat în 2005, dupa aparitia în presa hollywoodiana a unor informatii potrivit carora acesta a inselat-o cu Angelina Jolie. Informatiile au fost reale, pentru ca astazi, Angelina si Brad sunt unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood.