solgar-suplimente

Suplimentele nutritive recunoscute si medaliate la nivel mondial, Solgar, au fost lansate oficial pe piata din Romania, aducand in atentia publicului o gama variata de produse specializate, adaptate nevoilor nutritionale ale consumatorului.

Primul produs Solgar a fost lansat pe piata in 1947, fiind creat de catre doi farmacisti si un medic specializat in medicina holistica. Viziunea care a stat la bazafondarii Solgar a fost de a furniza clientilor produse de calitate superioara, bazate pe cercetare stiintifică de ultimă ora. In cei 68 de ani de traditie in productiasuplimentelor alimentare, viziunea si obiectivele companiei au ramas aceleasi, Solgar fiind recunoscut la nivel mondial pentru calitatea si eficienta produselor sale, darsi pentru intrunirea standardelor speciale de cercetare si controlul calitatii.

Produsele Solgar sunt dezvoltate de specialisti, pe baza unor formule stiintifice avansate, corespunzatoare celor mai recente cercetari si tehnologii. Solgar are unstandard de excelenta pe care il respecta constant, prin faptul ca detine cele mai inalte norme de calitate, testand intreagă gama de produse in fiecare etapa a procesului de fabricatie, de la stadiul de materie prima pana la produsul finit. Suplimentele alimentare Solgar contin materii prime 100% naturale, de calitate ridicata. Aproape niciunul dintre produsele Solgar nu contin zahar, sare, amidon, drojdie, gluten sau lactoza si nu contin conservanti, coloranti sau arome artificiale. Ele pot fi consumate si de catre vegani si vegetarieni.

Preocuparea pentru siguranta mediului inconjurator a fost intotdeauna o prioritate pentru Solgar, care utilizeaza apa purificata si unitati de productie ecologice, ce includ sisteme de filtrare a aerului si structuri speciale de reducere a poluarii fonice. In plus, Solgar utilizeaza flacoane din sticla, 100% reciclabile, care pastreazastabilitatea, potentand proprietatile substantelor nutritive si plantelor care se regasesc in compozitia suplimentelor alimentare. Solgar intra pe piată din Romania cu o gama vasta de produse, din categorii variate precum: aminoacizi, antioxidanti, stimularea digestiei, acizi grasi esentiali, fibre, suplimente alimentare cu extracte din plante, gold specifics, minerale, multivitamine, produse pentru juniori, probiotice, proteine, suplimente specializate, superalimente, vitamine si suplimente pentru controlul greutatii.

ISOPLUS este compania care importa brandul Solgar pe piată din Romania. Presedintele si Directorul General ISOPLUS Romania, importator si reprezentant Solgar in mai multetari, George Kotsiopoulos, a declarat ca: “Solgar este una dintre cele mai mari companii de suplimente alimentare la nivel mondial si aplica constant normele de bunepractici de fabricatie. Produsele noastre sunt fabricate si ambalate in laboratoare si fabrici Solgar din SUA, fiind astfel supuse unor controale foarte stricte. Stim ca ceea ce ne diferentiaza de celelalte produse de pe piata este calitatea si grija pentru alegerea ingredientelor naturale, care reprezinta un avantaj competitiv esential.”

Lista tuturor distribuitorilor de suplimente alimentare Solgar o puteti gasi pe site-ul www.healthyme.ro. Mai multe informatii despre brand si produse sunt disponibile pe www.solgar.com, dar si pe pagina de Facebook.

Despre Solgar Vitamin&Herb

De peste 65 de ani, Solgar Vitamin&Herb a educat si le-a adus consumatorilor din intreaga lume, suplimente alimentare premium, bazate pe cercetari stiintifice, pentru asustine si promova sanatatea si starea generala de bine. Punand calitatea pe primul loc, Solgar utilizeaza teste de stabilizare a ingredientelor, datarea valibilitatii, filtre de apa USP si analize de control al calitatii pentru a asigura potenta si puritatea fiecarui produs. Avand sediul central localizat in Leonia, NJ, Solgar distribuie exclusiv mai mult de 400 de produse, direct catre retailerii de produse alimentare naturale si de sanatate din intreaga lume. Mai multe informatii pot fi gasite pe www.solgar.com.