Protectie Uv cu cele mai noi spray-uri (vara 2015)

Exista aceasta categorie de produse de plaja care ne permite sa ne bronzam in miscare, cu o protectie UV corespunzatoare: spray-urile cu SPF. Iti spunem de ce ne plac si ce am incercat!

Noile spray-uri de corp cu protectie UV se adreseaza celor mai dinamice dintre noi! Ofera protectie UV mare, sunt ideale pentru cele vor sa faca sport sau miscare pe plaja, se pot aplica pe pielea uda si sunt rezistente la apa. Iata ce am incercat noi si ce putem spune ca e musai sa iei cu tine pe plaja!

Protectie UV – Lancaster – Sun Sport Invisible Mist Wet Skin Application

Cu o formula noua, Lancaster Sun Sport este seria creata pentru entuziastii sportului si beneficiaza de cele mai recente inovatii, in domeniul produselor cu protectie solara, ale Laboratoarelor Lancaster. Acest spray are efect invizibil, permite aplicarea pe piele uda si ofera protectie impotriva razelor infrarosii, UVB si UVA, multumita tehnologiei exclusive. Acum putem indrazni sa ne bronzam in miscare, fiind protejate temeinic de soare.

Lotiune-spray Sun Sport Invisible Mist SPF 15, 20, 30, cu aplicare pe pielea uda, Lancaster, 134 Ron (disponibil exclusiv in magazinele Sephora);

Protectie UV: Eucerin – Transparent Sun Spray Dry Touch

Creat special pentru nevoile tenului sensibil sau cu tendinte acneice, spray-ul transparent Dry Touch contine cele mai eficiente filtre de protectie UV, pentru a mentine sanatatea si prospetimea pielii. Cu o absorbtie rapida, produsul are o consistenta usoara, neuleioasa, se aplica rapid pe piele, fiind rezistent la apa. După pulverizare, pielea este catifelata si pregătita pentru un bronz frumos si lipsit de riscuri.

Spray transparent Sun Spray Dry Touch SPF 50, Eucerin, 69 Ron/ 150 ml. (disponibil in farmacii);

Protectie UV: Hampton Sun – Spray Broad Spectrum SPF 35 Continuous Mist Sunscreen

Se adreseaza tuturor tipurilor de piele si ese ideal pentru un stil de viata activ. Un spray non-aerosol, fara ulei, cu un complex de vitamine (A, E si C) si aloe vera si care permite aplicarea din orice pozitie, chiar si cu pulverizatorul in jos.

Spray Hampton Sun Broad Spectrum SPF 35 Continuous Mist Sunscreen este disponibil in Madison Perfumery;