Suferi din dragoste

Uneori, se intampla sa pierzi persoana la care tii cel mai mult. Viata are un mod aparte sa te trezeasca la realitate si sa te puna in fata unor situatii neasteptate si deloc placute. Nu te poti pregati pentru ceea ce nu stii ca se va intampla, iar din aceasta cauza ajungi sa suferi din dragoste

Probabil asa trebuie sa se intample, ca episoadele triste prin care treci sa te transforme intr-o persoana mai puternica. Nu este deloc placut sa te desparti de o persoana la care tii foarte mult si sa ajungi sa suferi din dragoste, iar in prima faza nici nu vei accepta asa ceva. Vei avea foarte multe intrebari fara raspuns si iti va fi greu sa iti revii, dar ai nevoie de o doza de optimism ca sa reusesti sa te linistesti. Trebuie sa intelegi ca nu depinde totul de tine, iar aceste situatii se pot intampla. Potrivit elitedaily.com, este sanatos sa asculti ce simt si alte femei dupa despartire, te va ajuta sa intelegi mai bine ce se intampla cu tine si iti va fi mult mai usor sa accepti realitatea.

Suferi din dragoste? Iata ce simt si alte femei!

1. In momentul in care ai pierdut pe cineva esti dispusa sa accepti tot ce era rau doar pentru a fi din nou alaturi de acea persoana, chiar si pentru cateva clipe

Este firesc ca dupa despartire sa uiti de tot ce era rau si sa iti aduci aminte doar de lucrurile bune. Vei trai cu certitudinea ca ai putea sa-i ierti iubitului tau orice greseala si vei fi dispusa sa faci orice doar ca sa fii din nou impreuna cu el. Orice femeie trece prin aceasta perioada, este de asteptat sa nu accepti faptul ca esti singura si sa iti doresti sa te impaci cu el, chiar daca esti constienta ca relatia voastra nu era numai lapte si miere.

2. Iti este greu atunci cand te gandesti numai la el, dar in acelasi timp nu vrei sa il uiti

Stii ca iti face rau sa te gandesti numai la el, dar nu vrei sa il uiti. Chiar daca esti constienta ca trebuie sa mergi mai departe, ai tendinta sa iti aduci aminte de tot ce a fost frumos intre voi si sa retraiesti foarte multe momente. Te intristezi foarte des si fiecare zi devine la fel. Este normal ca acest lucru sa se intample o perioada, dar ai grija sa nu devina un obicei. Nu este sanatos sa te pierzi in aceste stari! Vrei sa te gandesti in fiecare zi numai la el? Vei ajunge sa te enervezi sau sa ai episoade de depresie.

3. Indiferent ce se intampla, viata merge inainte

Trebuie sa accepti ce ti s-a intamplat si sa mergi mai departe sau sa te pierzi complet in aceste stari. Totul depinde de tine. Uneori, abia cand ajungi sa te simti extenuata, fizic si emotional te vei gandi sa treci peste acest episod. Indiferent cat de mult suferi din dragoste, va veni o zi in care va fi necesar sa incetezi sa te mai gandesti la el si sa decizi ce sa faci mai departe. Viata ta nu se opreste aici, iar tu trebuie sa iti repeti asta zi de zi. Probabil ca nu iti va fi greu sa accepti ca el nu mai face parte din viata ta, dar sanatatea ta este cea mai importanta si din acest motiv este bine sa te gandesti la tot ce iti face bine.

Vrei sa fii fericita? Iata 5 lucruri de evitat la nervi!

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!

Foto: Guliver