3 moduri stylish de a purta accesoriile de par pentru seara de Craciun

1
De Gavrila Alina
17 dec. 2021

HoHoHo! Vine Craciunul! Vin Sarbatorile si e rost de pregatire sii de stralucire. Dar, acum e un moment magic, cand poti sa dai un aer festiv si coafurilor, nu doar brazilor sicasei tale. Asadar, daca vrei sa adaugi o farama de farmecinstant look-ului tau, apeleaza la accesoriile de par.


Pentru ca, DA, ornamentele de par pot aduce un iz de sarbatoare oricareicoafuri. Clipsurile pretioase, bogat decorate, clameleglamuroase, coronitele cu pietre incrustate si funditele sunt o modalitate spectaculoasa prin care putem sa ne scoatem in evidenta coafurile.

Bentite

Cu ajutorul bentitelor, putem obtine un look boho de Craciun. Ideale pentru o aparitie de exceptie sunt buclele care vor crea un duo de exceptie. Nuuita! La final, piaptana buclelepentru un aspect mai relaxant.

Coronite

Inspiratia vine de pe marile podiumuri de moda care au mizat pe coronite atat pentru sezonul de primavara-vara, cat sipentru cel de toamna-iarna. Si iata cum accesoriile de par sunt din nou in trend si aduc acea nota de ”nu stiu ce” care daruiesc si mai multa feminitate si eleganta. Iar acum sezonulsarbatorilor este momentul perfect pentru a le folosi si a nemandri cu ele.

Fii generoasa! Alege coronite de catifea sau coronite de metal cu pietre incrustate, care te vor face cu siguranta o aparitie!

Clame glamour

Accesorizarea este cea mai simpla modalitate de a atragetoate privirile.  Dupa ce ti-ai prins parul, completeaza look-ul cu ajutorul unei clame pentru a obtine un look festiv faraefort. Nu uita sa aplici EIMI Shimmer Delight pentru un plus de stralucire.

Fundite

Cozile si impletiturile pot fi si ele accesorizate cu ajutorul fundelor, iar asta o putem vedea inca din prezentarilede moda din 2018. Sa mai spunem ca au facut furori ani la rand?