5 reguli esentiale pentru unghii frumoase si sanatoase

1
De Gavrila Alina
23 sept. 2021

O femeie ingrjita este o femeie frumoasa. O femeiecare are grija de detaliile care conteaza – de coafura ei, de tenul ei, de mainile si manichiura ei. De sanatateaei. O femeie care straluceste este o femeie care se preocupa de sanatatea si de starea ei de bine. Iar asta se vede pana in varful degetelor.

Daca si tu visezi la unghii tari, lungi, sanatoase sifara de pata, ia in calcul respectarea acestor 5 reguli esentiale. Pentru ca, stilul de viata ne influenteazasanatatea unghiilor”, admite Diana Marandiuc, Education Manager OPI Romania.

Consuma gustari sanatoase

Este destul de usor sa picam in fata tentatiei si sarontaim ceva atunci cand timpul nu ne permite sa luamo pauza pentru a manca. Din acest motiv, este foarteimportant sa avem cu noi gustari sanatoase, mai ales daca sarim peste mese. Poti opta pentru batoanenutritive sau legume pe care sa le consumi cu humus.

Fati timp pentru stretching

Desi nu ii dam importanta, stretching-ul este esentialmai ales daca petreci foarte mult timp pe scaun. Din cand in cand, este indicat sa faci cateva miscari care sate ajute sa detensionezi musculatura si sa previidurerile sau leziunile serioase pe termen lung. Ori de cate ori ai un moment liber, incearca rasucirile de bazin, pe scaun.

Nu uita sa bei apa

Hidratarea este esentiala pentru un stil de viatasanatos, dar este totodata un aspect pe care de multe oriil neglijam. Ce zici daca ti-ai lua un recipient reutilizabil pe care sa-l umpli mereu? Daca nu estiiubitoare de apa plata, atunci poti incerca sa adaugi o aroma naturala cu ajutorul catorva felii de lamaie saucastraveti”, adauga Diana Marandiuc de la OPI.

Iesi pe afara

20-30 de minute sunt suficiente ca sa te bucuri de aerproaspat. Mergi la o scurta plimbare si fati plinul cuvitamina D.

Fii pozitiva!

Este o perioada in care multe persoane sunt mai putinmotivate sau se confrunta cu burnout-ul. Daca teregasesti printre ele, incearca sa cauti sa fii pozitiva.