7 flori de vara pentru un efect wow in casa ta

1
De Gavrila Alina
20 iul. 2021

Este anotimpul cel mai colorat, asa ca ar trebui sa profitam din plin de el! Florile de sezon sunt accesibile ca buget si mai ales sunt extrem de vesele, fiind un accesoriu perfect pentru a infrumuseta orice locuinta.

Asa ca am adunat mai jos 7 flori perfecte pentru a-ti infrumuseta casa vara aceasta, fie in buchete uni, fie in combinatii simple, dar de efect.

Floarea-soarelui

Posibil una dintre cele mai populare flori de vara, floarea-soarelui – cu tulpinile lor inalte si petalele galbene stralucitoare – par a fi capabile sa aduca un zambet oricui le priveste. Le poti aduna in buchet sau poti pune cate una intr-un vas subtire si inalt. Efectul este garantat!

Dalia

Disponibile intr-un adevarat curcubeu de nuante, daliile aduc veselie in orice casa. Daca ai fos inspirat in primavara si ai plantat dalii in ghiveci, atunci cu siguranta te bucuri de frumusetea acestor flori speciale. Daca nu, le poti comanda, de preferat de la o florarie online, pentru a te bucura de un transport de calitate, astfel incat sa nu fie toropite de canicula acestor zile.

Hortensia

Aceste flori superbe, in nuante de la alb la pasteluri pline de viata, pot creste destul de mari, facandu-le perfecte pentru aranjamente de vaze. Oferiti-le soare si multa apa.

Garoafe

Simbol al iubirii si al distinctiei, garoafele sunt cunoscute pentru nuantele lor indraznete si gama impresionanta de soiuri.

Crini

Nu se poate nega frumusetea crinilor, care sunt cunoscuti pentru parfumul lor atragator si florile mari. Nu au nevoie de ingrijire speciala, mai degraba de lumina si multa apa.

Margarete

Margaretele reprezinta inocenta si ne indeamna la visare. Sunt perfecte pentru a umple vazele generoase, dar si pentru a fi ascunse printre alte flori de sezon, in buchete mixte.

Orhidee

Nu este neaparat o floare de vara, dar este una dintre preferatele romanilor. Iar noua ne-a placut tare mult acest buchet, care combina cele mai pretioase flori: orhideele, bujorii, astilbe diafan si pampas. Un buchet cu adevarat somptuos, potrivit pentru cele mai speciale ocazii, dar si pentru a-ti bucura privirea zi de zi, acasa.