Ai incredere in intuitie! Alege Intuition Preference+, cel mai intuitiv espressor de la Krups

Avatar1
De Gavrila Alina
12 apr. 2021

Unele dimineti sunt mai grele decat altele. De exemplu, celede luni 😊, in care ti-ai dori ca un simplu gest sa itisurprinda fiecare gand. Ai incredere in intuitie! O cafeafierbinte pe care o savurezi in voie, ii simti aroma si ititrezeste simturile, pregatita la cel mai nou si intuitivespressor, Krups Intuition Preference+.

Ecran Smart Slide si 15 retete personalizate

Krups Intution Preference+ iti ofera 15 retete personalizate pe care le poti selecta facil de pe ecranul cu tehnologia Smart Slide. Ristretto, espresso, lungo sau cremoasele bauturi pe baza de lapte – cappuccino, flat white, ori poate un ceai verde, negrusau de plante? Deci, swipe left, swipe right, apesi pe bautura preferata, selectezi cantitatea, intensitatea si este gata.

Iar cand vrei sa pictezi in culori diminetile celui drag, fai o surpriza si personalizeaza-i profilul Krups Intuition Preference+. Albastru, verde, mov sau portocaliu, alegi culoarea care ilreprezinta, scrii noul sau alint si la final selectezi bauturile sale preferate in functie de momentele zilei sau perioada din saptamana. So, zarurile au fost aruncate si provocarea a fostlansata! Acum este randul sau sa intuiasca asa cum vrei sa fiirasfatata, creandu-ti profilul de coffee addicted.

Asadar, rapid si intuitiv, cele doua profiluri de utilizator au fostsalvate, iar bauturile favorite savurate. Dar, stai, indicatoriiintuitivi iti arata culoarea rosie. Este doar semnalul prin care estianuntat ca aparatul are nevoie de mentenanta; tavita pentrupicaturi sau colectorul de zat necesita golire sau trebuie saalimentezi cu apa ori boabe de cafea. Cool, nu-i asa?

Tehnologie Quattro Force pentru o aroma perfecta& sistemul One-ToucheCappucino pentru bauturapreferata pe baza de lapte printr-o simpla atingerede buton

Dar cum aducem la prima ora a diminetii gustul unei cafelebarista? Unul dintre cei mai importanti indicatori de calitate si gust desavarsit este aroma. Iar tehnologia specifica Quattro Force combina diverse expertize dezvoltate de KRUPS® pentruca espresso sa fie doar perfect: o rasnire cu 20% mai rapida*, presare perfecta, sistem de extractie avansat al cafelei si golireautomata a sistemului dupa fiecare utilizare. *in comparatie cu modelele anterioare Krups.

Cu sistemul integrat One-Touch-Cappuccino poti avea un cappuccino spumos sau un latte macchiatto cremos doar printr-o simpla atingere de buton.

Acum alege-ti reteta preferata si ai incredere in intuitie! KrupsIntuition Preference+ este alegerea ideala pentru zile perfecte!

***

Despre Krups

Istoria companiei Krups incepe in 1846, in Germania. BrandulKrups este recunoscut la nivel mondial ca fiind un expert in cafea, datorita strategiei sale inovatoare, creata de echipeleproprii ce au lucrat intotdeauna cu cele mai bune tehnologii. Interesul continuu pentru cercetare si dezvoltare, testele de performanta, rezistenta, standardizarea si utilizarea, care sunt efectuate in Franta, ajuta brandul sa evolueze in fiecare zi si saofere produse de calitate exceptionala clientilor sai.