Aliatii tai impotriva racelii, gripei si sinuzitei

1
De Gavrila Alina
15 nov. 2021

Tuse, dificultate de a respira, sinusuri blocate, mucoasa inflamata… Acestea pot avea cauze virale (raceala, gripa) sau pot fi manifestari ale sinuzitei, astmului, alergiei, fumatului sau chiar a poluarii, atat la adultii, cat si copii.

Ajutor de incredere si cu solutii pe baza de extracte naturale si ingrediente atent selectionate, create pe baza noilor recomandari ale Uniunii Europene, gamele BronchoTus si Sinos au fost gandite ca un suport de baza in raceli, viroze si alte afectiuni respiratorii.
BronchoTUS Sinos 12+ capsule este un complex pe baza de plante (patlagina, mac, coacaze negre, scortisoara), destinat sanatatii tractului respirator pentru tratarea tusei, fiind eficient in cazul tuturor formelor de tuse – uscata, productiva si spasmodica. Este recomandat pentru adulti si copiii de peste 12 ani.
BronchoTUS Sinos 3+ stick este o formula usor de administrat – gata de baut – conceputa pentru combate tusea, dar si pentru a stimula imunitatea. Beta-glucanul in combinatie cu vitamina C si extractul de fructe de Soc sunt combinatia ideala care actioneaza sinergic pentru a ameliora manifestarile asociate cu toate tipurile de  tuse. Poate fi administrat incepand cu varsta de 3 ani.
Sinos Duo 12+ este recomandat in caz de raceala, gripa, sinuzita, bronsita, deoarece actioneaza pe caile respiratorii superioare si inferioare datorita concentratiei crescute de substante active – extract de pin, cimbru, flori de soc, ciubotica-cucului, vitamina C, zinc. Recomandat pentru adulti si copii peste 12 ani.
Sinos Air Stick creion nazal contine uleiuri esentiale naturale de eucalipt si arbore de ceai, care faciliteaza functia respiratorie si au proprietati antiseptice. Aromele puternice sunt utilizate deseori pentru inhalari in cazul rinitei. Uleiurile de seminte de struguri si bergamota au proprietati antioxidante si imunostimulatoare, iar lavanda reduce hipersecretiile.

Produsele se gasesc online si in farmacii.
Te invitam si pe www.instagram.com/sanatate.smart