Cat mai costa sa mobilezi un apartament sau o casa? Planificatorul de buget Mobexpert promite calcularea cheltuielilor de amenajare

Avatar1
De Gavrila Alina
26 apr. 2021

Cand vine vorba de amenajarea interioara, bugetul este factorul cheie care influenteaza mare parte din deciziile care transforma o casa in acasa. Pentru cei care au in plan astfel de achizitii pentru amenajarea locuintei apare inevitabil intrebarea Cat ma va costa mobilarea sau reamenajarea casei?

Mobexpert, brandul preferat in mobilier si decoratiuni din Romania, a creat primul planificator de buget din Romania care ii va ajuta pe romani sa primeasca un raspuns concret la intrebarile despre costurile de mobilare, pentru a-si planifica mai usor si mai bine cheltuielile.

Planificatorul de buget este disponibil gratuit pe site-ul Mobexpert si completeaza celelalte initiative, precum cea de Augmented Reality, prin care Mobexpert contribuie la dezvoltarea industriei si imbunatatirea experientei de cumparare a mobilierului.

Planificatorul este dedicat celor care au in plan un proiect de amenajare sau reamenajare a casei dar nu stiu de unde sa inceapa, la ce fel de costuri sa se astepte, si va oferi un plan de mobilier cu preturi concrete raportate la piata de mobilier autohtona.

Bugetul este o componenta importanta pentru clientii nostri si de aceea ne dorim sa ii inspiram sa investeasca eficient. in acelasi timp, vrem sa le facilitam procesul decizional, sa ii sustinem sa decida mai rapid si mai eficient. Timpul pe care l-ar petrece pentru a face lista de cumparaturi, il pot investi de acum in altceva pentru ca acest planificator de buget le va oferi si o lista preliminara, cu obiectele de baza pentru mobilarea fiecarei camere in parte.”, spune Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Planurile de mobilier generate de planificator pot fi adaptate pentru orice tip de locuinta, buget si tip de amenajare – de la mobilarea de la zero a primului apartament, pana la mutatul intr-o casa mai mare, sau pentru cei care vor sa faca doar mici schimbari in ton cu ultimele tendinte.

Planuri de mobilier economice, medii sau premium

Noul instrument vine in intampinarea tuturor celor care isi doresc sa-si planifice mai bine resursele financiare sau sa se incadreze intr-un buget exact, si a fost creat pentru a arata ca exista solutii potrivite pentru toate nevoile.

Indiferent de buget, economic, mediu sau premium, iata cei trei pasi pentru a obtine un plan de mobilier:

Primul pas este alegerea camerei care urmeaza sa fie (re)mobilata, cum ar fi dormitorul, livingul, bucataria, baia, holul, balconul / terasa sau camera copiilor. Pentru fiecare camera, planificatorul va genera o lista cu piese de mobilier recomandate pentru acea camera.
Urmatorul pas este alegerea tipului de buget in care piesele trebuie sa se incadreze – mai exact pot alege dintre Economic, Mediu si Premium.
La final, planificatorul afiseaza un buget total, iar utilizatorii au optiunea de a primi pe mail rezultatul sau chiar de a vedea o selectie de produse Mobexpert care se incadreaza in criteriile alese.

Planificatorul este disponibil gratuit pe site-ul Mobexpert

Cu ajutorul acestei idei, Mobexpert si-a propus sa ofere un raspuns intr-un mod cat mai simplu si rapid la intrebarea universala despre costurile cu mobilierul, sa elimine grija de a face calcule si sa arate ca existe solutii pentru orice buget.

Vrem sa promovam acest planificator ca o solutie pentru a inspira clientii sa investeasca eficient bugetul pe care si-l propun. Pe viitor, il vom dezvolta cu functionalitati multiple si produse personalizate. Aceasta ne va permite sa atragem noi clienti pe care sa-i convingem ca interactiunea cu Mobexpert este o experienta memorabila atat in magazinele noastre, cat si online pe www.mobexpert.ro.”, continua Adelina Badea.

Planificatorul de buget este disponibil gratuit pe https://mobexpert.ro/calculator-buget-mobila.

Brandul isi continua misiunea de a imbunatati viata clientilor si se implica in a sta conectat in permanenta la nevoile romanilor pentru amenajare si mobila de calitate. La sfarsitul anului 2020 Mobexpert a lansat si un studiu despre situatia din timpul pandemiei precum si initiativa de a sustine mobilierul romanesc, studiu care poate fi citit pe site-ul brandului.