Cum ar fi daca ai putea da RESET intr-o singura noapte?

1
De Gavrila Alina
7 oct. 2018

Cine nu si-ar dori sa poata „programa” pielea astfel incat aceasta sa se regenereze pe timpul noptii? Un stil de viata intens, poluarea si factorul urban obosesc tenul.

De aceea, L’OCCITANE cauta mereu noi combinatii de substante active din plante care sa ajute pielea sa-si recapete aspectul sanatos si radiant.

Si, totusi, cum ar fi daca ai putea REFACE pielea rapid, intr-o singura noapte?
Descopera NOUL concentrat RESET de la L’OCCITANE!

Formula inovatoare a concentratului va ajuta pielea sa se recupereze pe timpul noptii, astfel ca dimineata tenul va arata mai tanar, mai odihnit, mai neted, ca si cum ar fi resetat! Potrivit pentru orice ritual de ingrijire a fetei, orice tip de piele, orice varsta si poate fi folosit in orice anotimp!

Textura uimitoare a acestui nou produs consta intr-o combinatie de micro sfere de ulei esential de imortele intr-un gel translucid care se topeste intr-un mod desavarsit la contactul cu pielea. In plus, concentratul Reset mai contine extract de Gatuline, un activ natural cu un efect asemanator botox-ului, ce are o actiune rapida de netezire, si extract de maghiran, ce declanseaza mecanismele de recuperare ale pielii pe timp de noapte.

Aplicat noapte dupa noapte, concentratul RESET ofera rezultate vizibile chiar de la prima utilizare, cu efecte demonstrate clinic prin 7 metode de testare, pe toate varstele si toate tipurile de piele, pe plan international.

Dupa o singura noapte* pielea este activata, cu aspect mai odihnit, mai proaspat si mai luminos.

Dupa 7 nopti** pielea are o stralucire sanatoasa, arata mai odihnita, cu riduri si linii fine mai putin vizibile.

Dupa 28 nopti*** pielea arata mai tanara, transformata & revitalizata, complet hidratata & ferma.

Se aplica zilnic pe pielea proaspat curatata, folosind buricele degetelor, din centrul fetei spre exterior. Pentru rezultate maxime, L’OCCITANE propune un ritual de noapte in trei pasi pentru o piele care radiaza de sanatate: improspatare – cu lotiunile si produsele de pregatire; refacere – cu NOUL concentrat RESET; completare – cu crema preferata de ingrijire.

Descopera ritualul potrivit tenului tau! Vino in magazinele L’OCCITANE din toata tara sau in spatiile special amenajate din farmaciile Sensiblu selectionate.

Afla detalii si pe: http://ro.loccitane.com/

#loccitane #loccitaneromania #reset #HelloGoldMorning #myresetmoments

*Test consumatori 2017 pe 31 femei
** Test consumatori 2017 pe 31 femei & 51 de femei
*** Test consumatori 2017 pe 31 femei & 115 femei