Descopera solutia inovatoare de la Fiterman Pharma pentru o piele fara vergeturi sau cicatrici

Avatar1
De Gavrila Alina
2 sept. 2019

Simplul gand de a ramane cu o cicatrice dupa o interventie chirurgicala, in urma unei taieturi sau a unei rani ingrozeste pe oricine. Ne si gandim …. “un semn pe viata?” Nimeni nu-si doreste asa ceva, dar cumva acestea sunt inevitabile pentru cei mai multi dintre noi.

In plus, la capitolul urme pe care nu ni le dorim pe piele intra si inesteticele vergeturi, ce ajung sa ne brazdeze pielea dupa o sarcina, in cazul modificarilor bruste de greutate sau inaltime.

La ce solutii eficiente putem apela? Fiterman Pharma a conceput un gel pe baza de silicon, ideal pentru tratamentul vergeturilor si cicatricilor noi si vechi, de orice marime si de pe orice zona a corpului, inclusiv fata. Este vorba de Regen-sil, un produs cu 3 tipuri de silicon (polidimetilsiloxan, polidimetilsiloxan crospolimer, trimetilsiloxisilicate), ce are actiune intensa.

Avantajele unui produs pe baza de silicon

Poate fi administrat, in conditii de siguranta, la nou-nascuti, copii, persoane cu pielea sensibila, femeigravide si in timpul alaptarii.

Nu contine excipienti, parfum, conservanti si alergeni, iar dupa aplicare pot fi folosite si alte produse cosmetice, farmaceutice sau, de ce nu, un machiaj corector.

Cum actioneaza Regen-sil?

previne cicatrizarea inestetica si dezvoltarea excesiva a tesutului cicatriceal (eficacitate pe cicatrici noi si vergeturi)
atenueaza si aplatizeaza cicatricile in relief (eficacitate pe cicatrici vechi)
estompeaza culoarea cicatricilor inrosite sau brunificate
calmeaza mancarimile si orice alt disconfortul asociat cicatricilor
impiedica deshidratarea pielii, o lasa sa respire si ii creste elasticitatea
formeaza un film protector, invizibil, discret, care nu pateaza hainele

Regen-sil este un dispozitiv medical ce se elibereazafara prescriptie medicala.

Mai multe informatii despre acest produs gasiti pe site-ul www.fitermanpharma.ro.