ECCO Thermal Comfort … si goana dupacadouri devine o joaca

Avatar1
De Gavrila Alina
18 dec. 2019

In aceasta perioada pregatirile de Craciun sunt in toi, fie cavrei sa cumperi cadouri pentru tine, prieteni sau cei dragi. Drumuri peste drumuri, iar vremea de afara nu te ajutadeloc.

Tu insa, ca orice gift hunter profesionist, iti faci planulde ”calatoriein agitatia orasului si alegi rutele cele maibune.

Te echipezi cu haine groase, alegi ruta cea mai buna si nu uiti de cel mai important trick pentru drumurile tale: incaltaminteaECCO Thermal Comfort.

Pentru noi, confortul tau este un laitmotiv. Indiferent de sezon, colectia ECCO Thermal Comfort iti va mentine picioarelecalde in timp ce tu esti in cautarea cadoului perfect.

Calduroase, confortabile si fashionable

Pentru orice iubitor de confort si stil, ECCO Thermal Comfort ofera o izolare exceptionala impotriva frigului datorita captuseliidin lana naturala. Desi strazile orasului sunt pline de zapada sigheata, tu nu ai nicio grija pentru ca talpile inovatoare iti ofera o izolare de 360 de grade in orice moment!

In plus, ECCO Thermal Comfort nu face compromisuri in ceea ce priveste stilul, iar tu te bucuri de un super look si de ofunctionalitate potrivita sezonului rece.

Pentru ca aceasta colectie ofera o serie de siluete formale, dar sicasual, atat pentru barbati, cat si pentru femei, tu te poti bucurala maxim de caldura, confort si stil. Alege ECCO Thermal Comfort!

ECCO Thermal Comfort iti permite sa mergi cu incredere pestrazi inghetate si alunecoase.

Slalomul prin zapada si gheata va fi o placere, deoarece ECCO Thermal Comfort foloseste tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ direct comfort. Aceasta ofera un echilibru ideal de amortizare siaderenta pe orice tip de teren.

Ai bifat ECCO Thermal Comfort pe lista ta de cadouri?