Floral Bloom – Primavara aceasta lasa frumusetea sa infloreasca

1
De Gavrila Alina
6 mart. 2020

Sabon te provoaca sa iti construiesti zilnic o povesteefervescenta printr-un fastuos ritual de ingrijire al corpului. Intampina blandetea caldurii luminoase a nouluisezon cu un look premium, sustinut de cea mai fresh colectie Sabon, Floral Bloom.

A sosit timpul sa impresionezi si sa creezi cea mai bunaversiune a ta!

Reinventeaza-te cu noua colectie Sabon

Pentru cel mai voluptuos nou inceput, incredibil de inmiresmat si radios, gama Floral Boom te introduce intr-un luxuriant univers in care este captata autenticitatea splendorii florale printr-un mix suav de arome fructate si delicate.

Transpune-te in magicul sanctuar Sabon, unde trupul iti este desfatat cu produse cosmetice care se potrivesc cu tine, in orice zi, in orice clipa.

Noua colectie include produse vedete pentru Sabon lovers, create la aceleasi standarde de high quality, destinate ingrijirii pielii si spatiului ambiental, inspirate de abundenta euforica a texturilor floraleulei de dus, exfoliant, lapte  de corp, cremade maini, sapunin forma de floare, aroma de camera si EAU de SABON Floral Bloom.

In produsele Sabon Floral Boom vei descoperi ca note de varfaroma citrica a bergamotei, dulceata delicata a zmeurei, parului verde si piersicii, dar si robustetea bujorului, nobletea trandafirului si gingasia freziilor si irisilor.

Simbioza perfecta a ingredientelor naturale este intregita prin finetea uleiurilor botanice – masline, avocado, jojoba, migdale, acai si andiroba – si a mineralelor binefacatoare care alaturi de germenii de grau, laptele ecologic de ovaz, vitamina E, untul de shea si extractul de aloe vera transforma produsele Sabon din colectia Floral Bloom in cel mai bun prieten atunci cand vrei sa fii a natural diva, cu o piele luminoasa, matasoasa, ultra hidradata si irezistibil de sanatoasa.

Ingaduie-ti sa fii tu insuti si bucura-te la maximum de beneficiile incredibile oferite de noua gama Sabon – Floral Bloom!

Descopera magia tuturor produselor Sabon din gama Floral Bloom pe www.sabon.ro.

Straluceste, iubeste, sezonul acesta este al tau! J

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi siparfumuri, pentru arta ingrijirii si relaxarii, pentru bucuriade a crea si din dorinta de a oferi oamenilor momente de relaxare si magie intr-o viata atat de agitata.

Sabon inseamna atentie pana in cel mai fin detaliu acordataambalajelor, ingredientelor folosite si combinatiilor dintreele, plus o neobosita grija pentru protectia naturii si a mediului inconjurator.

Aromele Sabon te invaluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta si o forma plina de intelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro