Incepe Kids Land Fest „Back to School”: in weekendul 7-8 septembrie, copiii se vor relaxa inainte de inceperea scolii, cu activitati creative si de echipa

1
De Gavrila Alina
30 aug. 2019

In weekend-ul 7-8 septembrie, chiar inainte de prima zi de scoala, copiii sunt asteptati sa pregateasca terenul pentru noul an scolar la a 3-a editie Kids Land Fest, cu tematica Back to School.

Evenimentul organizat de BluParty.ro si Asociatia Culturala Sarang Hanguk va fi cu intrare libera, iar copiii se pot bucura de activitati si ateliere creative in aer liber, care promoveaza educatia prin recreere.

Parintii care cauta idei de activitati pentru timpul liber sunt invitati la Cea de-a treia editie a Kids Land Fest, care isi deschide larg portile pentru copii si intreaga familie in weekend-ul 7-8 septembrie, in parcul Bazilescu.

Cu doar cateva zile inainte ca noul an scolar sa inceapa, evenimentul organizat de BluParty.ro in parteneriat cu Asociatia Culturala Sarang Hanguk va fi cu intrare libera si va promova practicarea educatiei prin recreere, astfel ca poate participa oricine este interesat de invatare prin joaca, miscare si creativitate. Activitatile organizate vor fi destinate atat copiilor, cat si parintilor.

Organizatorii au pregatit pentru copii ateliere de creatie, spectacole de magie, arte martiale si miscare in aer liber, demonstratii de dans, recitaluri de muzica si concursuri cu premii.

Parintii pot participa sau pot face shopping creativ de la branduri locale, artizane, handmade.

„Anul acesta asteptam peste 3000 participanti. Ne-am pregatit cu un program variat si creativ, astfel incat sa putem raspunde preferintelor cat mai multor copii si parinti” spune co-organizatorul Alexandra Timofte, de la BluParty.

Ce activitati vor fi la Kids Land Fest?

Kids Land Fest este locul in care atat cei mici cat si cei mari isi pot face noi amintiri si prieteni si se pot bucura la maximum de ultimele zile din vacanta, cu:

Ateliere creative si educative pentru copii

BluParty, organizatorii de petreceri pentru copii, le-au pregatit copiilor ateliere in cadrul carora se vor putea implica activ in povesti, trecand din rolul de spectator in cel de artist. Cei mici vor avea ocazia sa isi dezvolte creativitatea si indemanarea prin lucru manual si se vor putea intoarce acasa cu o amintire creata chiar de ei.

Copiii vor putea participa la ateliere de olarit si pictura pe apa, arta florala, arta corporala cu henna, face painting precum si alte surprize.

Parintii se pot distra si ei cot la cot cu cei mici, pentru ca activitatile sunt gandite sa fie pe placul copiilor, dar si al adultilor.

Spectacole de magie

Copiii vor descoperi cat de surprinzatoare este magia si vor explora, alaturi de scamatorul Cristian DeNis, limitele imaginatiei.

Recitaluri de muzica si dans la scena

De la festival nu vor lipsi muzica si dansul, atat de importante in dezvoltarea cat mai armonioasa si completa a unui copil, prin cultivarea colaborarii, respectului, emotiilor si compasiunii.

Demonstratii de taekwondo – arta martiala coreeana

Clubul sportiv Evolution Taekwondo team va fi prezent la festival cu demonstratii de arta martiala, care contribuie la dezvoltarea spiritualitatii, disciplinei, responsabilizarii si autocontrolului celor mici.

Concursuri cu premii

Ca la editiile de pana acum, ne-am asigurat ca vom surprinde participantii cu numeroase premii oferite de SOLARIS PLANT, Boribon, Asia’n Bucate, Amos Romania, Profy Way of HR M&Events.

Shopping alaturi de branduri locale, cu produse handmade, artizanale

Cei ce nu vor sa plece acasa cu mana goala pot face o plimbare pe Aleea Expozantilor, unde participantii la eveniment vor putea descoperi produse handmade unicat pentru casa si familie, lucrate de maestri artizani.

Vizitatorii se vor putea delecta cu o zona de food cu retete reinterpretate sau artizanale foarte creative (inghetata artizanala, hot dogi reinterpretati, personaje din vata de zahar).

  1. “Speram ca aceste activitati, cat si partenerii evenimentului sa aduca un plus de culoare celei de-a treia editii a Kids Land Fest.” povesteste Alexandra Timofte, Manager BluParty.

Partenerii evenimentului:

Asociatia Artia, ateliere pentru copii by Sarang Hanguk, BluParty.ro, BNI Romania, Camera Luminoasa, Imagine Art Center, Red’s Flowers, tipografia IndArt, Scoala de Mestesuguri, Traditii si Olarit Cristian Munteanu, Clubul Sportiv Taekwondo Team, Cabinet Individual de Psihologie Natalia Bajenaru, Uber Pixel, Fathia, Magic Spot, Bio Aleea, Proactive Marketing Solutions, Octobus van, Butoiul cu Inghetata, Senzatii dulci by Ciricli, Coffee Bike Romania, Henna Journey.

Un eveniment realizat cu sprijinul Primariei sectorului 1/ADP.