Initiere in simbolistica Tarotului de Marsilia Metoda Referentialului Arhetipurilor Personale

1
De Gavrila Alina
11 ian. 2020

In perioada 24 – 26 Ianuarie, Referentialul Arhetipurilor Personala Romania anunta deschiderea unui nou stagiu deschis tuturor persoanelor interesate de simbolistica ancestrala a cartilor de Tarot de Marsilia.

Tarotul spune o poveste plina de sens, adancime si talc. Aceasta poveste ilustrata in imagini de o simbolistica complexa este povestea initierii tripartite a celui aflat pe calea desavarsirii. Cel ce porneste pe acest drum in vederea unei vieti traite cu rost si constiinta de sine, se transforma la fiecare pas asemeni diamantului slefuit fateta cu fateta. Eroul principal al acestei calatorii initiatice in 3 etape poate fi oricine dintre noi, iar cele 22 de arcane ce compun treptele acestei ascensiuni pot fi tot atatia maestri intalniti in cale cu scopul de a ne oferi ghidaj.

Arcanele de Tarot prezente in tema fiecaruia dintre noi nu capata sens decat in raport cu trairile noastre personale şi vor trebui interpretate ca atare. Putem avea cele mai bune carti si sa le jucam extrem de slab sau putem avea cele mai slabe carti si sa le jucam extrem de favorabil.

Referentialul este compus din 14 case. Fiecare casa reprezinta un diferit aspect al existentei, iar valoarea fiecarei case se calculeaza respectandu-se principiile numerologiei sacre, pornind de la data de nastere. Trebuie precizat faptul ca fiecare casa din Referential are un cu totul alt sens decat cel din Astrologie. De asemenea, ceea ce ne va interesa aici este nu energia cosmica ce işi pune amprenta asupra noastra la momentul venirii pe lume ci, data la care ne sarbatorim aniversarea, data ce reactiveaza an de an memoria simbolica a nasterii.

Workshop-ul se desfaşoara in Bucuresti. Modulul de incepatori are loc intre 24 si 26 Ianuarie 2020, zilnic dupa cum urmeaza: Vineri, 24 Ianuarie17:00-21:00, 25 si 26 Ianuarie10:00-18:00

In cadrul acestui workshop vom studia:

1. Initierea in metoda Referentialul Arhetipurilor Personale

2. Simbolistica arcanelor majore din Tarotul de Marsilia

3. Aprofundarea caselor 1 – 12

4. Cum calculam şi pregatim un Referential

5. Primele baze de interpretare

Cursul este sustinut de Monica Magureanu, Practician Agreat si Formator in Supervizare in metoda Referentialului Arhetipurilor Personale

Costul Modulului: 750 RON

Mai multe detalii pe: http://georgescolleuil.ro/

Inscrieri si detalii: rap@pandorrastyle.ro