Love Beauty and Planet: Din dragoste pentru tine si pentru planeta

1
De Gavrila Alina
29 aug. 2019

Love Beauty and Planet, un brand de frumusete nascut din dorinta de a oferi fiecaruia dintre noi posibilitatea de a darui un strop de iubire planetei, este oficial in Romania. Esti pregatitasa arati bine, sa te simti bine si, in acelasi timp, sa faci bine planetei?

Planeta. Natura. Se schimba odata cu trecera timpului. Le simti energia, gustul si inspiratia, le explorezi la pas sau le parcurgi in viteza. Le simti cu toata fiinta ta. In paralel, impactul pe care risipa de plastic sau deseurile il au asupra ecosistemului devine din ce in ce mai ingrijorator, iar ambalajele din plastic sunt in continuare o amenintare continua pentru mediul inconjurator. Ce se intampla atunci cand orasul pe care il iubesti se afla pe o planeta aflata in primejdie? Ce se intampla atunci cand vrei saarati bine, dar si sa faci bine? Poti, de exemplu, sa le oferi un strop de iubire, prin intermediul unor mici actiuni zilnice – #smallactsoflove.

Si, de cele mai multe ori, poti debuta cu felul in care vezi frumusetea, cu felul in care iti ingrijesti pielea sau parul, caci, printre altele, acestea raman contactul tau cu restul lumii. Pentru ca felul in care te raportezi la sanatatea planetei ar trebui sa fie sinonim cu felul in care ne privim in oglinda zi de zi.

Love Beauty & Planet, noul brand Unilever, crede ca tot ceea ce facem trebuie sa treaca un test simplu, printr-o intrebare la fel de simpla: Ofera acest lucru frumusete si ajutor si planetei? Daca raspunsul este „Nu”, atunci trebuie sa renunti la actiunea respectiva.

Alternativa clean

Asa cum sugereaza numele, produsele Love Beauty & Planet sunt minunate deopotriva pentru tine si pentru planeta. Totulpleaca de la formulele acestora, care se bazeaza pe ingredientede origine naturala, 100% vegane, cruelty-free, fara adaos de parabeni, sulfati si silicon. Parfumurile exceptionale ale acestorase datoreaza includerii de uleiuri esentiale provenite din surseetice. Furnizorul de parfumuri este Givaudan, ce se concentreazape aprovizionarea responsabila si pe sustinerea comunitatilor locale, asigurandu-se, totodata, ca se indeplinesc standarde ridicate in materie de sanatate si siguranta, integritate sociala, de mediu si de afaceri.

Flacoanele create din plastic 100% reciclat (inclusiv etichetele, usor de indepartat, astfel incat nimic sa nu poata interfera cu procesul de reciclare) sunt complet reciclabile, acesta fiind unul dintre multiplele elemente care incorporeaza „Planul Unilever pentru un stil de viata sustenabil”. Love Beauty & Planetconsidera ca locul amprentelor este in nisip, nu in mediul inconjurator. Ca atare, face tot ceea ce-i sta in putinta pentru a se asigura ca are o amprenta de carbon neutra.

Portofoliul Love Beauty & Planet cuprinde produse pentru ingrijire parului (sampon, balsam, sampon uscat, masca) si produse pentru curatarea si ingrijirea pielii (gel de dus, lotiuni pentru corp).

Love Beauty & Planet cuprinde:

Colectia cu unt de Muru Muru & trandafir: sampon, balsam si masca pentru par vopsit, gel de dus, lotiune pentru corp
Colectia cu apa de nuca de cocos & mimoza: sampon, balsam pentru volum , gel de dus, lotiune pentru corp
Colectia cu ulei de nuca de cocos si ylang-ylang:sampon, balsam si masca pentru par deteriorat
Colectia cu rozmarin organic si vetiver: gel de dus,sampon si balsam pentru par normal cu tendinta de ingrasare
Colectia cu unt de Shea si lemn de santal: gel de dussi lotiune pentru corp
Sampon uscat cu citrice & ceai verde

Angajamente de lunga durata

Obiectivele principale ale brandului pentru un viitor mai bun si o planeta mai fericita sunt obtinerea ingredientelor naturale din surse etice si durabile certificate, reducerea deseurilor, reducereaemisiilor de carbon prin utilizarea tehnologiilor moderne sisustinerea misiunilor tinerilor activisti de mediu.

Love Beauty & Planet este disponibil in magazinele de profildar si on-line (douglas.ro, emag.ro, elefant.ro). Mai multe informatii sunt disponibile online, pe https://www.lovebeautyandplanet.com/ro/home.html, dar si in social media, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/lovebeautyandplanetro/ si pe contul de Instagramhttps://www.instagram.com/lovebeautyandplanet_ro/

Love Beauty & Planet te inspira sa faci o schimbare in fiecare zi,
pentru tine si pentru viitor. #smallactsoflove #lovebeautyandplanet #vegan

Despre Unilever South Central Europe

Unilever urmareste crearea unui viitor mai bun, in fiecare zi si ii ajuta pe oameni sa arate bine, sa se simta bine si sa ia ce e mai bun din viata. Unilever este unul dintre liderii globali pe piata bunurilor de larg consum, cu operatiuni puternice in peste 100 de tari si vanzari in peste 180 de tari. In regiunea din sud-centru, grupul Unilever desfasoara operatiuni pe pietele produselor alimentare, de ingrijire personala si de ingrijire a locuintei, prin Unilever South Central Europe si Unilever Romania. Unilever South Central Europe, cu sediul in Bucuresti, coordoneazaoperatiunile de marketing si vanzari din Romania, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Moldova. Unilever Romania coordoneazaoperatiunile de pe platforma industriala de la Ploiesti.

Prin Planul Unilever pentru un stil de viata sustenabil, compania si-a propus:

* Sa ajute mai multe de un miliard de oameni sa actioneze pentru a isi imbunatati sanatatea si starea de bine pana in 2020. 

* Sa reduca la jumatate amprenta de mediu a produselor pana in 2030. 

* Sa imbunatateasca viata a milioane de oameni pana in 2020.

 Planul Unilever creeaza valoare, determinand cresterea businessului si a increderii, eliminand costuri si reducand riscurile. Brandurile sustenabile ale companiei cresc cu 46% mai rapid decat restul businessului si reprezinta mai mult de 70% din cresterea companiei in 2017.

Pentru mai multe informatii despre compania Unilever si brandurile sale, viziteaza www.unilever.ro.