Manifest pentru o viata sanatoasa si miscare in aer liber 8 sfaturi pentru o primavara cu sanatate

Avatar1
De Gavrila Alina
2 apr. 2021

Primavara este momentul perfect pentru restart: atat fizic, cat si psihic. Asadar, nu mai sta pe ganduri! Pune-te pe treaba. Fa-ti timp pentru tine. Mancare sanatoasa si o alimentatie ordonata, sau chiar o dieta. Masaj.

Sport in aer liber incepand cu plimbari lungi in parc si ajungand pana la alergare, circuite sau yoga in parc. Totul e doar sa incepi. Si crede-ne pe cuvant ca poti face asta in deplina siguranta cu un pic de oraganizare si cu cateva ponturi intelepte.

1. Inainte sa iesi la runda de sport in aer liber, fii pe faza si pulverizeaza-ti in gat 2 pufuri de ViruProtect STADA. Stii deja de spray-ul oral care colecteaza si dezactiveazacele mai periculoase virusuri al caror loc predilect de multiplicare este gatul? Si unde mai pui ca acesta creeaza o bariera de protectie impotriva virusurilor de gripa si raceala.
2. Fa-ti rost de o bandana de alergare, pe care sa o transformi in masca acolo unde e nevoie
3. Tine la indemana o sticla cu apa
4. Procura-ti o coarda. Este extrem de eficienta la arderea caloriilor. O poti folosi atat in parc, dar si in casa sau pe balcon!
5.  Hidrateaza-te din plin
6. Tine-ti colesterolul sub control
7. Adopta o zi de fasting
8. Ai copii? Ia-i cu tine la alergat. Nu ezita sa ii protejezi si pe ei cu ViruProtect STADA. Atat in parc, cat si ulterior, cand merg la scoală si la gradinita.

Miscarea si activitatea fizica in aer liber au beneficii nebanuite. Te ajuta sa fii mai fit, dar tin la distanta si anxietatea si depresia. Iar in primavara asta, chiar nu mai ai nicio scuza ca sa te feresti de incursiuni in natura. Uite de ce: ca sa te stie la adapost de virusuri pandemice si raceli, cei de la Stada Romania au deturnat un un lot de ViruProtect din Elvetia ca sa asigure cererea extraordinara de produs din Romania. Asa ca, hai afara la miscare! Stada te sustine si te asigura cu o extra doza de protectie pentru ca, odata cu venirea primaverii, sa iti poti relua viata activa si sportul in aer liber.

Studii recente efectuate in Marea Britanie, la Universitatea Kent, pe un lot de sportivi de elita (maratonisti, triatlonisti si biciclisti) au demonstrat ca utilizarea regulata a spray-ului oral ViruProtect inainte de efort, scurtează si usureaza durata racelilor si imbolnavirilor din zona tractului respirator.

Cum actioneaza ViruProtect STADA?

Gratie formulei sale unice, care combina glicerolul (ingredientul care deshidrateaza virusurile si calmeaza mucoasa inflamată) si tripsina (enzima naturala care dezactiveaza virusurile si impiedica multiplicarea acestora), spray-ul oral ViruProtect STADA blocheaza, dezactiveaza si protejeaza impotriva celor mai frecvente virusuri din raceala si gripa. Bariera creata de ViruProtect STADA protejeazacavitatea bucala si gatul, acolo unde se multiplica cele mai periculoase virusuri, impiedicand infectarea cailor respiratorii inferioare.

Si nu uita: ViruProtect STADA reduce cu pana la 98,3% incarcatura virala in doar 20 de minute. Sprayul dezactiveazacele mai frecvente virusuri de raceala si gripa, intre care Rhinovirus, Virus gripal uman de tip A, Coronavirus uman, Virus Respirator Sincitial, Adenovirus.

Prin ViruProtect, Stada propune un manifest pentru o viata sanatoasa si miscare in aer liber. Cauta produsul in toate farmaciile din tara.

Si nu uita: o primavara in forma incepe cu sport si ViruProtect STADA!

Da-ne si tu de veste cum ai de gand sa iti petreci primavara!

Produsul Viruprotect se gaseste in farmacii si are urmatorul pret:
7 ml – aprox 45 lei
20 ml – aprox 90 lei