Mobexpert introduce in colectie casutele „Tiny House”, in cadrul unui parteneriat 100% romanesc

1
De Gavrila Alina
3 aug. 2021

Mobexpert, unul dintre cele mai apreciate branduri romanesti si liderul pietei de mobilier si decoratiuni din Romania, vine cu un nou proiect inedit, gandit sa faciliteze relaxarea si evadarea in natura. tiny Housesau Casuta din natura este o alternativa accesibila la constructiile clasice, care poate fi amplasata in orice spatiu pentru a fi folosita ca locuinta permanenta sau casa de vacanta, si nu numai.

tiny Houses este un concept care creste in popularitate de la an la an peste tot in lume, datorita sutelor de clipuri video de pe Youtube cu experienta cuplurilor care au facut acest pas sau chiar a show-urilor tV precum Living big in a tiny house. a inceput in statele Unite ale americii, urmare a unor evenimente care au destabilizat piata imobiliara din tara si a continuat sa fie un concept de lifestyle pe care tot mai multi oameni vor sa-l imbratiseze.

Si in Romania aceasta miscare a devenit din ce in ce mai cunoscuta, iar romanii isi doresc mai multe evadari intr-un colt de natura sau in afara orasului pentru a scapa chiar si pentru cateva zile de grijile cotidiene. Dar cei care au in plan astfel de vacante se lovesc de intrebari precum unde stam?, cat ne costa? sau mai sunt locuri?

Un proiect 100% romanesc

Casuta din natura nu este doar un produs inovator ci si un concept de lifestyle menit sa fie ca o oaza de relaxare si de evadare din orasul aglomerat. Casutele au fost proiectate de partenerii fabricanti de la Piatra Neamt si Miercurea-Ciuc, iar mobilierul a fost realizat in fabricile Mobexpert din targu Mures.

„Ne-am indragostit de la bun inceput de aceste casute tiny House! sunt elegante, cochete, versatile, au tot ce le trebuie pentru a va ajuta sa va bucurati de natura, pentru a alerga si a va juca cu copiii in zonele de relaxare de afara. spatiul din interior este confortabil, avand o zona de dormit, o bucatarie utilata si o baie spatioasa. La munte sau la mare, oriunde va veti simti ca acasa. Vara sau in anotimpurile mai reci, casuta ofera tot confortul, aer conditionat si incalzire in pardoseala. si nu ne vom opri aici, cu siguranta ca vom continua sa imbunatatim experienta voastra in casutele din natura si vom veni cu idei inovatoare.”, spune Dan sucu, fondator si proprietar Mobexpert.

Orice loc devine acasa

O tiny house este o casuta de mici dimensiuni, astfel ca poate fi amplasata in orice spatiu pentru a fi folosita ca locuinta permanenta sau casa de vacanta, si nu numai: poate deveni o anexa pentru oaspeti, biroul tau din natura, o zona de relaxare, un spatiu dedicat evenimentelor sau chiar unul de inchiriat in regim hotelier.

tiny house este disponibila pe site-ul Mobexpert in doua variante: casuta mobila pe trailer si casuta fixa.

Casuta mobila masoara 2,55 m latime si 6,66 m lungime si poate fi cumparata impreuna cu un trailer inmatriculabil, aceasta avand dimensiunile potrivite pentru a putea circula pe drumurile publice. Casuta mobila poate fi folosita imediat ce a fost amplasata la mare sau la munte, va trebui doar conectata la curent si utilitati. astfel, poate fi transportata oricand, oriunde, fiind potrivita pentru persoanele care planuiesc sa se deplaseze dintr-un loc in altul. Pretul acestei constructii porneste de la 23.499 euro+tVa.

Casutele tiny House au venit la momentul potrivit pentru a completa colectia Mobexpert. Este un produs inovator, absolut superb, care incurajeaza petrecerea timpului liber afara, in natura, departe de orasul aglomerat. Orice moment este un prilej bun pentru relaxare, asa ca, nu va ramane decat sa va mutati resedinta de weekend in casutele voastre cochete si confortabile.” spune Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Varianta fixa dispune de un spatiu ceva mai generos: 3,2 m latime si 7 m lungime. aceasta va fi amplasata pe o fundatie cu piloni oriunde se doreste, fiind destinata celor care vor sa ramana stabiliti intr-un singur loc. O casuta fixa poate fi achizitionata cu un pret incepand de la 25.399 euro+tVa.

Casutele sunt echipate standard pentru a putea fi folosite cat mai rapid dupa achizitie. Echiparea standard include finisajele (parchet, pereti vopsiti, etc.), aerul conditionat, baie complet utilata cu boiler, incalzire in pardoseala si corpurile de iluminat pentru exterior si interior.

Mobexpert pune la dispozitie mobilierul pentru dotarea casutelor, maximizand spatiul avut la dispozitie cu spatii pentru depozitare generoase, o bucatarie utilata cu plita, chiuveta si frigider, o baie spatioasa, un spatiu de dormit cu depozitare si o zona de dining multifunctionala, potrivita atat pentru a servi masa, cat si pentru a lucra. tot ce trebuie sa faci este sa racordezi constructia la utilitati (apa, canalizare, energie electrica) si casuta e gata de locuit.

Mai multe detalii legate de casuta mobila si cea fixa sunt disponibile pe site-ul Mobexpert.

Construite sustenabil, in Romania

Casutele Mobexpert vin in intampinarea unei cereri tot mai mari de produse sustenabile pe piata autohtona, astfel ca in productie se folosesc doar materiale naturale, in combinatie cu tehnologii inovative si arhitectura modulara pentru un design inovativ. Constructia acestora are un impact minim invaziv asupra mediului, procesul traditional fiind transformat in unul mai rapid, fiabil, fara zgomot si ecologic.

Casuta mobila este expusa in magazinul Mobexpert Pipera din Bucuresti, urmand sa fie disponibile in toate magazinele Mobexpert din tara. Casutele fixe sunt expuse in magazinele din Bucuresti, Pipera si Baneasa, in Brasov, Constanta si iasi.

Cu ajutorul acestui proiect inovativ, Mobexpert isi continua misiunea de a imbunatati viata clientilor, ramanand conectat la nevoile lor si sprijinindu-i in transformarea casei in acasa. Vine in completarea altor initiative precum cea de augmented Reality sau planificatorul de bugetmenite sa ofere o experienta mai buna de cumparare.

Despre Grupul Mobexpert

Grupul Mobexpert a fost infiintat in 1993 si este o companie 100% romaneasca, detinuta de antreprenorul Dan sucu. Reteaua regionala a Mobexpert numara, in prezent, 26 de hipermagazine si magazine. in Romania, reteaua cuprinde hipermagazine in Bucuresti, Brasov, suceava, Pitesti, sibiu, iasi, Oradea, Constanta si alte peste 15 de magazine de mai mici dimensiuni. Grupul Mobexpert are 2.100 de angajati si o cifra de afaceri anuala de aproximativ 230 milioane euro. Grupul Mobexpert detine, de asemenea, opt fabrici de mobila care produc pentru piata romaneasca si pentru export. Grupul Mobexpert include si 5 magazine Mobexpert Outlet dedicate ofertelor speciale, situate in Bucuresti (in zonele Pipera, Pantelimon, Militari), suceava si Constanta si un magazin online (www.mobexpert.ro).