Noul carucior Nuna TRIV, insotitorul tau de zi cu zi

1
De Gavrila Alina
11 feb. 2020

Caruciorul Nuna TRIV – Insotitorul tau in calatoriile de zi cu zi. Noul carucior Nuna TRIV este conceput pentru a face fata vietii de oras si tututor planurilor tale de calatorie, fara efort!

Cu un landou foarte usor, care cantareste putin (doar 2.8 kg) si care se poate plia cu o singura mana, TRIV este tovarasul tau perfect de zi cu zi!
Acest carucior complet echipat este perfect pentru viata urbana sau pentru cei care calatoresc frecvent cu avionul si nu numai.

TRIV™ este proiectat cu un scaun care se poate fixa atat cu fata, cat si cu spatele la directia de mers – asa incat fie soare, fie vant – plimbarea va fi cu adevarat lipsita de grij. Se poate plia indiferent de pozitia scaunului si se transforma usor intr-un sistem de calatorie.

Rama-adaptor se poate plia impreuna cu cadrul, transformandu-se astfel in insotitorul perfect pentru aventurile tale de zi cu zi.
Pentru o plimbare rapida pana la magazinul de la colt sau pentru a traversa intreg orasul, TRIV este un carucior cu adevarat urban, care se pliaza rapid si sta singur in picioare, oferindu-ti libertate de miscare a mainilor.

Folositi adaptoarii inclusi pentru a atasa cu usurinta landoul, creand astfel insotitorul perfect pentru aventurile de zi cu zi.

Nuna – un brand atent cu nevoile parintilor si ale copiiilor

Povestea noastra incepe cu familia. Partea practica a vietii de familie este sursa noastra continua de inspiratie. Cresterea copiilor este plina de provocari si de satisfactii, de multe ori in acelasi timp. Si nu este doar despre copii. Aventurile noastre in lumea parintilor ne-au aratat faptul ca, atunci cand e vorba de produse pentru bebelusi, o combinatie intre frumos si practic este reteta perfecta. Cel mai mult apreciem design-ul inteligent si solutiile bine gandite, care ne aduc bucurie.

Inspirati de liniile simple si ingeniozitatea design-ului olandez, produsele Nuna sunt simple, sigure si flexibile. Indiferent ca sunt folosite pe strada sau acasa, produsele noastre „inteleg” dezordinea, distractia, noptile nedormite, duminicile linistite impreuna – si dragostea. Liniile simple ale produselor noastre nu doar arata bine. De cele mai multe ori, in spatele lor se ascund solutii ingenioase de depozitare. Design-ul inteligent nu inseamna doar ca produsele noastre sunt simple si sigure pentru folosire, este si o oportunitate excelenta de a economisi timp. De la scaunul auto care se fixeaza cu un singur click, pana la patutul pliant care se monteaza in cateva secunde, produsele noastre fac exact ceea ce ai tu nevoie. Rapid. Pentru ca tu sa te poti bucura de aventuri alaturi de micutul tau.