O romanca la Milano Fashion Week: „A fost o experienta frumoasa pentru mine“

Avatar1
De Gavrila Alina
26 sept. 2019
Fendi, Prada, Moschino sunt doar cateva dintre brandurile care si-au prezentat noile colectii primavara-vara 2020, la Milano Fashion Week, in perioada 17-23 septembrie. 
Nicoleta Negura a fost prezenta cu o creatie superba la acest festival al modei. Creatoarea originara din Piatra Neamt, care imbraca mai multe vedete autohtone, a participat cu o rochie speciala purtata de fashion blogger-ul Diana Toma si realizata din organza de matase naturala si tesuta cu flori de bumbac. Aparitia Dianei a fost extrem de apreciata, iar fotografii s-au inghesuit sa imortalizeze creatia. Se poate spune ca Nicoleta Negura i-a cucerit pe italieni cu aceasta rochie deosebita.
“Ma bucur cand munca mea este apreciata si peste hotare. Am participat cu tinutele mele la unul dintre cele mai importante evenimente din moda internationala- Milano Fashion Week- unde cei mai influenti designeri isi prezinta colectiile si traseaza tendintele pentru sezonul de primavara-vara 2020. Eu personal nu am fost prezenta, insa am fost reprezentata de doua persoane cu impact mare in mediile de socializare, este vorba despre Codrina Apostolsi Diana Toma carora le multumesc! Aparitia lor a „blocat” obiectivele aparatelor de fotografiat, iar presa de specialitate deja a consemnat acest moment. Ce pot sa spun dupa valul de mesaje frumoase pe care le-am primit?? Ca ma bucur enorm si va multumesc ca imi sunteti alaturi” a spus Nicoleta Negura pe conturile sociale.
Reusita designerului a fost aplaudata de apropiati, de cei care ii poarta tinutele, dar si de fanii acesteia de pe Facebook si Instagram.

Nicoleta a fost invitata sa participe la nenumarate evenimente de moda, insa cel din Italia a fost o experienta la nivel inalt.”Milano Fashion Week a fost o experienta frumoasa pentru mine. Rochia din organza de matase naturala, tesuta cu flori de bumbac si purtata de fashion blogger-ul Diana Toma a avut un mare succes. Personal sunt magulita de tot ce s-a intamplat dupa aceasta aparitie”, ne-a spus Nicoleta Negura.