Obsentum isi extinde reteaua de magazine cu un nou boutique de parfumerie in Timisoara, in Iulius Town

1
De Gavrila Alina
22 oct. 2021

OBSENTUM isi extinde reteau de boutique-uri de parfumerie prin deschiderea primului magazin al branduluiin Timisoara, in centrul comercial Iulius Town. Nascut din pasiunea pentru lux si eleganta, autentic, excentric sielitist, brandul continua sa construiasca cea mai amplaparfumerie de nisa din regiune

OBSENTUM deschide usile unui nou boutique de parfumerie de nisa pe 21 octombrie 2021. Noul spatiu vaocupa o suprafata de 150 mp si va fi deservit de o echipa de 5 angajati. Cea mai recenta deschidere completeazareteaua de parfumerii de nisa. OBSENTUM Timisoara este boutique-ul cu numarul 8 al brandului si le va ofericlientilor sai accesul catre toate experiențele de cumparare prezente in OBSENTUM Bucuresti.

Deschiderea unui nou magazin OBSENTUM reprezinta o continuare a strategiei de dezvoltare a companiei – de a creste interesul si dorinta consumatorilor pentruparfumeria de nisa, ca parte componenta a segmentuluide lux. Inca de la lansarea pe piata din Romania, noi ne-am adresat iubitorilor de esente rare si care sunt totodatacuriosi si interesati sa descopere note olfactive premium. Selectia de produse pe care noi o propunem este una exclusiva ce se bazeaza pe un portofoliu elegant de parfumuri, astfel incat suntem siguri ca printre brandurilenoastre, se va regasi orice consumator care alege sa ne treaca pragul.” – Ana Pintilie, Marketing Manager OBSENTUM

OBSENTUM este destinatia clientilor pasionati de eleganta si de industria internationala de haute parfumerie. De parfumurile clasice la cele conceptuale, de la principalii jucatori din domeniu la parfumerii unicat, artizanale, considerate adevarate bijuterii, gama larga de esente prezenta in OBSENTUM ii va cuceri atat pe connaisseuri, cat si pe cei care abia descopera acest vast taram olfactiv.

Astfel, OBSENTUM va aduce in atentia consumatorilorlocali o lista de branduri exclusiviste precum: Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone, Atelier des Ors. In plus, iubitorii de parfumuri de nisa pot regasi si altebranduri deja cunoscute precum Jo Malone London, Creed, Kilian, Tom Ford, Amouage, Xerjoff, Casamorati. Magazinul ofera o zona dedicata de beauty (make-up, grooming si skin care) sustinuta de branduri de lux: Skin 111, Acca Kappa, cat si de arome, precum Culti Milano, Dr. Vranjes Firenze si Jo Malone London.

Despre OBSENTUM

Primul magazin OBSENTUM a fost deschis in 2016, in duty free-ul a Aeroportului Otopeni, zona plecariinternationale si face parte din grupul Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail (actionar Gebr. Heineman). La ora actuala in Bucuresti, OBSENTUM este prezent cu patru spatii, doualocalizate in aeroport (Plecari Internationale si PlecariInterne) si inca doua magazine in Baneasa Shopping City si Afi Palace Cotroceni, un magazin la Constanta in City Park Mall, un magazin la Cluj-Napoca in Iulius Mall si in Brașov in Afi Mall Brasov.