OPI lanseaza colectia de sarbatori pentru 2021! #OPICelebration

1
De Gavrila Alina
19 nov. 2021

Este sezonul sarbatorilor, iar OPI ne propune nuanteholografice vii, speciale pentru petreceri. OPI prezintacolectia Celebration, cu 12 culori saturate, in editielimitata, pentru ca fanii sa poata alege una din culorile fascinante.


Si pentru ca e sarbatoare, sclipiciul nu putea salipseasca din oferta, iar trei dintre lacurile Celebration sunt un mix de particule stralucitoare si confetti.

Pe cand natura se imbraca in albul iernii, visam la unghii de un roz stralucitor pentru un boost de energie(Snow Day in LA, Big Bow Energy). Rosu este fascinantsub toate fatetele lui si se asorteaza perfect cu Craciunul, fie ca alegi nuante cremoase de fuchsia, de cirese coaptesau tonuri holografice (Mylar Dreams, Maraschino Cheer-y, Paint the Tinseltown Red). Albastrul futurist estespectaculos si poate da la fel de bine tonul de sarbatoare(Ring in the Blue Year, LED Marquee, Ready, Fete, Go). Violetul regal este alegerea perfecta pentru un look plin de eleganta (OPI ♥ to Party, My Color Wheel is Spinning, All is Berry & Bright), in timp ce un negru cosmic holografic (Turn Bright After Sunset) te va face sa traiestimai intens facinatia noptilor de sarbatoare.

Trei lacuri cu sclipici, care ne duc cu gandul laconfetti (Cheers to Mani Years, Confetti Ready si You Had Me at Confetti), adauga o nota festiva oricarei nuantedin aceasta colectie. Lacurile au o baza translucida pentruaplicarea usoara peste orice culoare, particule vibrante de sclipici in tonuri de metale pretioase (Cheers to Mani Years), sclipici violet si auriu cu pete holografice (Confetti Ready), dar si nuante de sarbatoare: rosu, verde si auriu(You Had Me at Confetti) care aduc un strop de magie acestor sarbatori.

Celebrarea celei de-a 40-a aniversare a noastracoincide cu cea mai speciala perioada a anului, in care ne bucuram de o explozie de culoare si stralucire.”, exclamaSuzi Weiss-Fischmann, cofondatorul si ambasadorul OPI. „La OPI, colectia de sarbatori joaca un rol important in traditia noastra, dandu-ne posibilitatea de a oferi culori stralucitoare, pline de farmec si buna dispozitie. Anulacesta reinventam una dintre cele mai bine vandute nuantede rosu din toate timpurile, Big Apple Red. Cu nouanuanta OPI Paint the Tinseltown Red oferim rosuluinostru iconic o noua identitate, cu straluciri holografice, pentru un efect dinamic si captivant. Paint the Tinseltown Red este doar un exemplu de nuanta super-saturata din aceasta colectie, care este stralucitoare si holografica”, adauga Directorul Global al Colectiilor OPI, Jill Bartoshevich. „Pentru Sarbatorile 2021, vedem mai multenuante futuriste, pe care nu le-am mai intalnit in colectiileclasice, care reflecta conceptulartificial chic”, desprinsdin peisajul digital.”

Toate cele 15 nuante din Colectia #OPICelebration sunt disponibile in cele 3 sisteme de culoare OPI Gel Color, Infinite Shine si Nail Lacquer:

Snow Day in LA

Straluciri de gheata intr-un alb perlat perfect pentrusarbatorile de iarna.

Turn Bright After Sunset

Negru cosmic holografic te va face sa traiesti din plinemotia fascinanta de la miezul noptii in noaptea dintre ani.

Big Bow Energy

Un roz cremos, incantator va atrage toti ochii asupra ta.

Mylar Dreams

Cu acest fuchsia holografic vei putea sa iti atingi visurilemai usor.