Produse de ingrijire eficiente, inspirate din natura

1
De Gavrila Alina
16 apr. 2019

De 50 de ani, Klorane lucreaza zilnic cu atentie pentru a crea produse de ingrijire ce respecta mediul inconjurator, o sursa de implinire pentru toti.

Un ciclu de productie controlat – De la identificarea ingredientelor active pana la cultivarea plantelor, tinem sub control filierele plantelor noastre si respectam ecosistemele care le fac sa creasca.

O marca eco-responsabila – Obiectivul nostru este ca 100% din produsele Klorane sa fie concepute ecologic.

Solidaritate – De mai bine de 20 de ani, Klorane se implica impreuna cu Fundatia Botanica Klorane, care cultiva pasiunea botanicii si implicarea pentru protejarea si valorificarea patrimoniului nostru vegetal din toata lumea.

Gama Klorane Chinina cu rol stimulant si fortifiant

Am selectionat coaja de Chinchina, arbore originar din America de Sud, pentru continutul sau bogat in mod natural in Chinina, o molecula cu puternice proprietati fortifiante si stimulante. Coaja este culeasa manual, apoi concentrata intr-un extract activ brevetat.

Sampon cu Chinina si vitamina B – acest sampon stimuleaza cresterea parului datorita actiunii combinate a ingredientelor, reda vitalitatea si rezistenta parului.

Balsamul Chinina – acest balsam combina extractul de chinina cu un complex de vitamine B (B5, B6, B8) pentru a intari structura parului si pentru a stimula cresterea lui. Parul isi recapata vitalitatea si rezistenta, iar descurcarea devine mai usoara.

Serul Force Kératine, impotriva caderii reactionale a parului – inspirati de cele mai recente metode de micronutritie, am creat primul ser revitalizant bazat pe: cheratina extrasa din plante (contine aminoacizi similari cu cei ai cheratinei din firul de par), chinina, cafeina si vitaminele B3, B5, B6 si B8.
Serul Force Tri-active – Ser bazat pe chinina, cafeina si arginina, un ser ce combina forta unica a ingredientelor active din plante pentru par mai bogat, mai dens si mai puternic.

Laboratoarele Klorane ofera o gama larga de produse de ingrijire pentru intreaga familie. Acestea sunt fabricate in Franta, respecta cele mai inalte standarde de siguranta si au la baza ingrediente active naturale, atent selectionate.
Descopera produsele Laboratoarelor Klorane in farmacii sau afla mai multe informatii de pe site-ul nostru: https://www.klorane.com/ro-ro