Renumitul chirurg plastician international, trainer, DR. Filippos Papatheodorakis vine in Romania, la invitatia Swiss Clinics pentru a sustine un Masterclass despre Hands-On VASER SHAPE PRO

1
De Gavrila Alina
7 apr. 2022

Swiss Clinics, companie romanesca si jucator de top in medicina estetica integrata, invita chirurgii plasticieni din Romania la unul dintre cele mai asteptate masterclassuri post pandemice, sustinut de trainerul DR. Filippos Papatheodorakissi care va avea loc in perioada 9-10 aprilie 2022, la Bucuresti, in Aleea Tibles, nr. 45.

DR. Filippos Papatheodorakis  este membru al Societatii Elene de Chirurgie Plastica si al Societatii Internationale a Chirurgilor Plastici Estetici, a urmat stagiul de pregatire specializata in chirurgie plastica, la Spitalul KAT, iar pe parcursul acestui stagiu de pregatire de patru ani, a avut sansa sa viziteze si sa obtina un post ca rezident la cel mai mare centru specializat de chirurgie plastica din Marea Britanie, Spitalul Regina Victoria unde a calatorit  in scop educational si de formare, in Statele Unite ale Americii, Franta si Germania. Acesta detine o vasta experienta in domeniul de chirurgie plastica, estetica, reconstructiva si aplicatiile Laser. DR. Papatheodorakis a fost student in anul 1987, al Facultatii de Medicina a Universitatii Aristotel din Salonic, dupa ce a promovat examenele specifice profesiei, in 2003, i s-a acordat titlul de specialitate de chirurg plastician, iar din 2005 detineun cabinet privat in Rodos, unde activeaza in diverse domenii ale specialitatii sale.

In prezent, trainerul DR. Filippos Papatheodorakisutilizeaza aparatul Vaser din anul 2008 si a instruit medicii safoloseasca si ei tehnologia VASER PRO iar in cadrul masterclassului de la Bucuresti va detalia tehnicile aplicarii,astfel incat medicii sa invete cea mai in voga si eficientaprocedura in materie de lipoaspiratie (indepartarea tesutuluiadipos).

„Din pozitia de lider in medicina estetica integrata, Swiss Clinics este adepta invatarii permanente in materie de tehnici Anti-Aging si frumusete, motiv pentru care ne-am propus sacontribuim la educarea si dezvoltarea profesionala a medicilor esteticieni si chirurgi plasticieni din Romania. Astfel, lansam invitatia catre medici sa participe la un Masterclass despre Hands-On VASER SHAPE PRO cu renumitul chirurg plastician international, trainer, DR. Filippos Papatheodorakis care vine in Romania, la invitatia Swiss Clinics”, a declarat Valentin Burada, Fondator, Swiss Clinics.

VASER LIPO (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance) este o metoda avansata de modelare corporala, care reuseste sa elimine grasimea nedorita cu ajutorul energiei produse de ultrasunete iar avantajul metodei, care o si deosebeste de alte proceduri de liposuctie este capacitatea inovatiei VASER de a distinge intre tesutul adipos si celelalte structuri, reducand in mod considerabil riscul aparitiei unor leziuni la nivelul celorlalte tesuturi din proximitatea zonei tratate.

Lipoaspiratia abdomenului prin „Tehnica VASER Shape” permite o remodelare corporala cu disconfort minim, garanteaza recuperare rapida si se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor.

Inscriere Masterclass aici.

In anul 2020, Swiss Clinics a lansat propriul bloc operator destinat interventiilor estetice, cu tehnologie de ultima generatie, in urma unei investitii initiale de 800.000 de euro, la care se adauga 120.000 de euro valoarea investitiei inaparatul Vaser.

Despre Swiss Clinics  

In cei 7 ani de activitate si aproape 50.000 de paciente tratate, Swiss Clinics a devenit liderul pietei de medicinaestetica integrata din Romania, cu 3 clinici, care acopera 11 specializari medicale precum chirurgie plastica, dermatologie, injectologie, chirurgie orala si maxilo-faciala, ginecologie, stomatologie si estetica dentara. Prin experienta acumulata, Swiss Clinics are o echipa medicala multidisciplinara, formatadin aproximativ 30 de medici specialisti care trateaza orice tratament sau interventie din chirurgia plastica. In anul 2020, Swiss Clinics  a lansat Beauty Essentials, prima gama de suplimente premium sub brand propriu si detine propriul bloc operator, situat in Bucuresti, in Aleea Tibles, nr. 45. Pentrudetalii, va rugam sa accesati https://www.swiss-estetix.ro