Tefal lanseaza G6, noua generatie de vase de gatit

1
De Gavrila Alina
19 mart. 2021

Retete savuroase, preparate perfecte si succes garantat.Tefal lanseaza G6, noua gama de vase de gatit, care imbina3 tehnologii inovatoare: indicatorul termosensibilThermo-Signal™, invelisul antiaderent performant din titan si baza de inductie Thermo Fusion™. Esti gata saimpresionezi?

Unlimited power and possibilities!

Redefineste experienta gastronomica si exploreaza tehniciculinare inedite cu noua gama Tefal Unlimited. Proiectate saraspunda cerintelor celor mai pretentiosi experti in cooking, vasele din gama Tefal Unlimited sunt prevazute cu invelisulantiaderent Titanium Anti-Scratch, care permite utilizareaustensilelor metalice.

Acesta este cu de pana la 6 ori mai rezistent comparativ cu invelisul standard Tefal din titan si 100% sigur datoritamaterialelor utilizate ce nu contin PFOA, plumb saucadmiu.

#GoodtoKnow Vasele din seria Unlimited sunt compatibile cu toate sursele de caldura, inclusiv inductie.

Fiecare sesiune de cooking, un succes!

Bye-bye Thermo-Spot™, say hello to Thermo-Signal™! Steak-urile suculente si legumele caramelizate depind de temperatura ideala de gatit. Cu noul indicator Thermo-Signal™, stii precis cand tigaia a atins temperatura optima, iar tu poti incepe sa gatesti ca sa obtii preparatul perfect: crocant la exterior, fraged la interior!

Distribuirea uniforma a caldurii este esentiala pentru o gatirerapida, corecta si omogena. De aceea, Tefal G6 dispune de o noua baza de inductie Thermo Fusion™, care asigurapreparate perfecte si savuroase de fiecare data.

Deci, in final, care este secretul unui preparat reusit? Safolosesti vasele de gatit in care ai incredere. Si nu uita ca de acum poti inscrie in Club Tefal si tigai, oale si oale sub presiune, iar 5 % din valoarea achizitiei, se transforma in puncte.

Despre Tefal®
Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilorcu produse ingenioase pentru preparate echilibrate sisanatoase, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparateelectrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare si practice pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a te bucura de maimult timp liber pentru tine si pentru cei dragi.

Pentru mai multe informatii, viziteaza www.tefal.ro, www.facebook.com/TefalRomania sauhttps://www.instagram.com/tefalromania/