TOMMY HILFIGER SI ILUSTRATORUL HATTIE STEWART – PARTENERI IN CAMPANIA KIDS PRIMAVARA 2021

1
De Gavrila Alina
9 feb. 2021

Tommy Hilfiger anunta lansarea colectiei Primavara 2021 TOMMY HILFIGER Kids, care prinde viata prin talentul luiHattie Stewart, ilustrator contemporan.

Stilul ludic al campanieiobtinut prin efectul artistic al tehnicii doodle emana energia sivibratia ce caracterizeaza colectia, care va fi disponibila in magazinele selectionate, la nivel global, incepand cu lunafebruarie 2021.

Colectia TOMMY HILFIGER Kids Primavara 2021 esteconceputa pentru aventurile extraordinare, ce se continua si vara, ale fiecarui mini explorator. Colaborarea dintre Tommy Hilfiger si Hattie Stewart, capteaza aceasta energie prin intermediul unordoodles fluorescente care intruchipeaza personaje in forma de inima, animale si elemente naturale, inclusiv flori, stele si soare. Motivele luminoase si de tip outdoor ale lui Hattie Stewart aduco energie si o voce fresh in semnatura estetica TOMMY HILFIGER Kids.

In colectia Primavara 2021 TOMMY HILFIGER Kids intalnimstilul skate park si grafica caracteristica acestuia, care se regasesc in tricourile si puloverele pentru baieti. Pentru fete au fost create item-uri din bumbac moale si panza, precum diverse outfit-uri complete sau rochii ce sunt perfecte pentru activitatiprecum roller skating, in zilele calduroase de primavara. Hanoracele care sunt fie stilul preppy sau sport, fie moderne, contureaza un look cool-casual. Avand ca sursa de inspiratiereperele cromatice iconice pentru Miami precum neon si pastel, culori efervescente intregesc grafica acestei colectii, iar pattern-urile si materialele folosite complimenteaza paleta specificabrand-uluirosu, alb si albastru navy.

Prietenii si fanii brandului sunt invitati sa se alatureconversatiei in social media folosind #TommyHilfiger si@TommyHilfiger.

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger suntprezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o reteaextinsa de magazine selectionate.  

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitor exclusivsi partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştereorganica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre celemai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER siTOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mairecunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul sau este proiectarea si comercializarea de imbracaminte si imbracaminte sport de inalta calitate pentrubarbati, articole de imbracaminte si imbracaminte sport pentrufemei, imbracaminte pentru copii, colectii de denim, lenjerie(inclusiv halate, pijamale si imbracaminte de casa), incaltamintesi accesorii. Prin intermediul unor parteneri licentiati, Tommy Hilfiger ofera produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, sosete, mici articole din piele, articole de uz casnic si genti de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS consta in imbracaminte din denim si incaltaminte pentrubarbati si femei. Colectia este completata de o varietate mare de genti, accesorii si parfumuri.