Veranda Mall, gazda celui mai asteptat eveniment al verii: Summer Fashion Gala 2021

1
De Gavrila Alina
2 iul. 2021

Scarile amfiteatrului din cadrul Veranda Mall s-au transformat miercuri seara intr-un catwalk demn de una dintre prestigioasele capitale ale modei.


Colectiile cu tematica cruise ale unora dintre cele mai sonore nume din moda autohtona si internationala au defilat in cea de-a VI – a editie a Summer Fashion Gala, eveniment devenit dejatraditie, o productie Manifesto Events&PR Agency. Ca de fiecare data, evenimentul este dezvoltat artistic si creativ de Alin Galatescu si prezentat de Cosmina Pasarin.    

Cei peste 200 de invitati prezenti dintre care vedete, jurnalisti, bloggeri de moda si iubitori de frumos au putut admira cele mairecente colectii ale celor 10  branduri consacrate pe plan national, dar si international. Pe catwalk-ul atipic din Veranda Mall am putut oberva colectiile Anna Roman Brand, AMSaragia, Aleha Toncea, Atelier Bolero, Atmosphere Fashion, Claudia Rawlings, LC Waikiki, Mexton, Studio Cabal, Ylla by Nicole Cherry.

Colectia Annei Roman a adus pe podium doua personajecunoscute din peisajul monden: Anda Calin si Iuliana Luciu, Crina Abrudan a fost alaturi de designerul Aleha Toncea, iarNicole Cherry a avut debutul pe un catwalk in calitate de designer alaturi de Irisha.

Evenimentul s-a dovedit a fi un real succes, iar desfasurarea de forte organizata de renumitul critic de moda a depasit asteptarile, atmosfera fiind demna de cele mai impresionante podiumuri ale lumii. Printre invitatii de marca ai evenimentului s-au numaratcelebritati, influenceri si oameni de televiziune, toti adunati in acelasi loc din pasiunea pentru moda si curiozitatea de a aflanoile tendinte in domeniu si am remarcat nume precum: Oana Radu, Otniela, Andreea Antonescu, Deaa Codrea, Anca Ciota, Oana Roman, Elena Ionescu, Catalin Cazacu, Cosmina Adam, Bianca Comanici, Andra Volos dar si multi influencers foartecunoscuti in mediul online precum Sensy, Bianca Alexandra sauSilvia Savenschi (Bravo, Ai Stil!).

Pe langa autenticitatea fiecarei piese prezentate, gala a fost un motiv de mare bucurie pentru industria organizariievenimentelor, fiind printre primele evenimente post-pandemicede o asemenea anvergura din tara noastra. Desi a gazduit un numar semnificativ de invitati, sanatatea celor prezenti a fostprioritara, Summer Fashion Gala respectand toate masurile in vigoare. Evenimentul a avut loc in aer liber, iar distantareasociala si testarea invitatiilor au fost respectate in conformitatecu regulile impuse de autoritati.

Despre SUMMER FASHION GALA

Summer Fashion Gala 2021 este cea de-a sasea editie a celuimai atipic eveniment de moda din Bucuresti, ce face parte din conceptul All Seasons Fashion Gala si reprezinta un cumul de evenimente de moda multibrand, organizate de fiecare data in locatii surprinzatoare, fiind o productie Manifesto Events&PRAgency.

Despre Veranda Mall

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din Bucuresti, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fostaProdplast Imobiliare S.A.), in zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafata totala de aproape30.000 de metri patrati, incluzand spatii comerciale, restaurante, cafenele si o zona verde de 15.000 mp.