oscar 2017
Inainte sa inceapa decernarea Premiilor Oscar chiar incepusesm sa va povestesc cum ador sa ma uit la Oscaruri. De fapt, cine nu?
Sa descriu cum in fiecare an ma chinuiam in fel si chip sa nu adorm ca sa pot sa vad intreaga ceremonie. Despre cum adoptam tot felul de tehnici. Ba ma culcam la pranz sa pot rezista toata noaptea, ba imi puneam ceasul sa ma trezeasca pentru mult asteptatele aparitii de pe covorul rosu sau pentru cele mai importante premii, care erau la final.

Cert este faptul ca de-a lungul timpului, la festivitatea de decernare a premiilor Oscar, am plans, am ras, m-am bucurat, am fost impresionata. Nu am cum sa uit cu plangeam de sarea camasa de pe mine cand Halle Berry a castigat Premiul Oscar in 2001 pentru Cea mai Buna Actrita intr-un rol principal, fiind prima actrita de culoare care primea aceasta distinctie. Plangea ea, plangeam si eu.

Still the only black women to win Best actress. Black Excellence .

A post shared by Marcia. (@thatfavoritexx) on

Am ras cu lacrimi la glumele lui Ellen DeGeneres si Billy Crystal si am adorat speech-urile lui Meryl Streep sau Matthew McConaughey.

Povesteam ca sunt bucuroasa ca sunt in America, pentru ca de data asta nu a trebuit sa stau treaza pana dimineata sa urmaresc premiile sau sa recurg la alte metode sa nu adorm.
Cred ca e prima oara cand am realizat ca sosirea invitatilor incepe la ora 16, iar ceremonia de decernare a premiilor la 17,30!
Ma bucuram ca am vazut toata ceremomia si la final, dupa anuntarea premiului pentru Cel mai bun film, cand voiam sa public textul… BUUUM!
S a inatmplat ceva ce nu mi-as fi imaginat niciodata ca se poate intampla la un eveniment de o asemenea anvergura, in care totul este calculat si organizat pana in ceel mai mici detalii!
oscar 2017
Organizatorii au aratat intregii sali ca pe cartolina din mana lui Beatty era trecut numele filmului MOONLIGHT, nu LA LA Land, asa cum eronat anuntase initial actorul.
Dar se pare ca se intampla si la case mari!
Warren Beauty, prezentatotul premiului pentru ultima categorie, a primit plicul gresit. Si cand toata lumea se bucura pentru La La LAND si echipa urcase deja pe scena, momentul a fost intrupt pentru a se anunta ca, de fapt, nu ei sunt castigatorii, ci Moonlight!
Marturisc ca m-a socat, ca pe toata lumea care urmarea ceremonia si astepta marele premiu… Nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost acolo dupa…
Dar sa ne gandim si la lucrurile frumoase – tinutele purtate de invitati pe covorul rosu. Preferatele mele?
Emma Stone
Emma Stone
Karlie Kloss
Karlie Kloss
Jessica Biel
Jessica Biel
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Brie Larson
Brie Larson
Mi-a parut rau ca Lion, filmul pe care l-am vazut cu lacrimiin ochi, nu a castigat niciun premiu…
Plina de surprize aceasta editie a Premiilor Oscar – asta cred ca e concluzia tuturor!
Dar mai multe despre premii si toate momentele importante, puteti citi pe andreearaicu.ro. Colegii mei au stat treji toata noaptea, s-au uitat la Premii si nu le-a scapat nimic!