Andreea Raicu in studioul Adevarul

Azi am fost invitata in studioul Adevarul Live sa vorbesc despre calatoria in care am pornit in urma cu trei ani, despre schimbarile prin care am trecut, dar si despre ce a insemnat pentru mine acest proces de transformare.

Andreea Raicu la Adevarul Live

Am vorbit despre fericire, dar si despre toate momentele de nefericire pe care le-am trait, am povestit despre acele clipe in care aveam tot: frumusete, faima, cariera, bani, iubit celebru, dar ma simteam foarte singura si neimplinita. Despre momente dureroase in care am fost nevoita sa accept ca imi traiam viata intr-o minciuna si ca faceam foarte multe lucruri doar de dragul celor din jurul meu, de dragul societatii, dar care pe mine ma faceau foarte nefericita.

Lungul drum spre autocunoastere

“Care este cel mai important om din viata ta?” Este o intrebare la care am raspuns in studioul Adevarul Live si tot aici am vorbit despre cat de important este sa stim ce simtim intr-un anumit moment si sa avem timpul necesar sa stam cu noi. Am povestit despre drumul meu spre autocunoastere si despre toti acei oameni minunati pe care i-am cunoscut la diverse cursuri la care am participat si care m-au ajutat sa ma cunosc mai bine.

Andreea Raicu in studioul Adevarul

Ce am simtit cand am fost in India si cum mi-a fost cand m-am intors acasa, ce am invatat in toata aceasta calatorie, cum am intrat in legatura cu mine si toate sentimentele acumulate timp de 35 de ani sunt lucruri pe care le puteti afla daca urmariti inregistrarea din studioul Adevarul Live.

Despre povestea mea si toate incercarile prin care am trecut si care m-au ajutat sa-mi gasesc echilibrul o sa vorbesc si la conferinta “Traieste frumos” de joi! Mai sunt cateva bilete disponibile pe care le gasiti AICI

Foto: Eduard Enea