rupda-conferinta

Putine sunt momentele in viata cand nu-mi gasesc cuvintele. Iar acum traiesc un astfel de moment. Incerc sa-mi gasesc cuvintele potrivite care sa exprime tot ce am simtit aseara, la Conferinta Traieste frumos Cum sa faci primul pas spre schimbare, dar mi se pare ca indiferent ce as zice e prea putin si mult prea sarac.

rupda-conferinta

Insa, daca ar trebui sa spun totul intr-un singur cuvant, acela ar fi EMOTIE. Pentru ca Rupda, discipolul lui Osho si invitata noastra speciala de seara trecuta, este emotie in stare pura, dar mai ales pentru ca toti cei 150 de participanti mi-au transmis atat de multa emotie, incat m-au facut sa ma simt minunat.

conferinta-rupda

Si cum sa nu ma emotionez cand vad oameni plangand de fericire, cand aud cuvinte atat de frumoase si pline de recunostinta, cand vad bucurie in jurul meu, cand simt caldura din imbratisarile lor si citesc beatitudine pe chipurile lor. Si chiar daca vorbesc foarte mult despre munca mea, este pentru prima data cand reusesc sa aduc in Romania unul din oamenii pe care i-am intalnit si care mi-a schimbat viata. Iar acest lucru ma bucura enorm, pentru ca astfel le ofer posibilitatea romanilor sa interactioneze cu toti acesti oameni minunati.

rupda-conferinta

Asa cum am mai spus, Rupda este o persoana foarte speciala pentru mine si am sa-i fiu mereu recunoscatoare pentru tot ce a facut pentru mine, insa acum ma bucur si mai mult ca a ajuns si in sufletele voastre. Pentru ca sunt sigura ca toti cei care au cunoscut-o aseara au fost “atinsi de vraja ei”

“SUPERB – o conferinta reusita, plina de  emotie, fericire, iubire. Multumesc ca am avut sansa sa va pot urmari on line. Imi doresc sa ajung nu sa pun  intrebari sau poate si asta, dar sa fiu prezenta acolo, cu voi, ca tot s-a vorbit de timiditate, sper sa o inving”, ne-a scris Oana, care a urmarit conferinta in transmisie live, pe net.

rupda-conferinta

“Rupda are o forta extraordinara, emana caldura si bunatate, reuseste cumva sa-ti mangaie sufletul si te umple de energie pozitiva”, mi-a spus Cristina, una dintre participante. Si cata dreptate are! Rupda este acceptare, liniste, alinare, bucurie, fericire, dragoste, emotie, stare de bine.

rupda-conferintaPentru mine a fost o seara magica, nu numai pentru ca a fost pentru prima data cand am organizat un eveniment atat de mare si de important, dar mai ales pentru ca am avut parte de un public deschis si receptiv, un public care mi-a confirmat faptul ca oamenii sunt deschisi la schimbare, ca-si doresc sa traiasca frumos.

urgo-conferinta

rupda-conferintaVa multumesc din suflet celor care au participat si celor care ne-au urmarit on line si sper ca aceasta conferinta v-a adus un strop de fericire in suflete. De asemenea, vreau sa le multumesc partenerilor Oriflame si Urgo care ne-au fost alaturi.

urgo-conferinteoriflame-conferintaCu drag!

 Credit Foto: Valentin Dilta * www.valentindilta.ro