Printul George nu vrea sa fie rege

Chiar daca are doar patru ani, fiul cel mare al lui Kate si William este foarte hotarat ca regalitatea nu e de el si ar vrea in schimb o meserie mult mai… practica. Printul George nu vrea sa fie rege, ci isi doreste sa o ia pe alt drum cand o sa fie mare.

La celebra intrebare „Tu ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?“, multi am dat raspunsuri de care, poate, nu suntem tocmai incantati la maturitate. Eu am trecut prin multe faze, de la girofar – greu de inteles acum, pe atunci chiar parea o meserie in sine 🙂 -, educatoare, calugarita, misionar, pana la actrita, om de stiinta, presedinte si asa mai departe.

Ce meserie ii face cu ochiul fiului lui Kate

Sa speram ca fiul Ducilor de Cambridge isi va schimba optiunea mai tarziu, mai ales ca la aceasta varsta ar fi incantat sa lase treburile Familiei Regale Britanice pentru a se ocupa de infractori si, mai ales!, pentru a conduce masini de politie.

William a dezvaluit faptul ca Printul George nu vrea sa fie rege

In timpul unui eveniment care a avut loc marti dupa-amiaza la Kensington Palace, Printul William le-a povestit celor prezenti de fascinatia fiului sau pentru meseria de politist cu tot ce implica ea, in special pentru masinile de patrula. Asta facand aluzie la faptul ca Jayne Richardson, comisar de poliție, tocmai spunea ca e nevoie de mai mulți voluntari în domeniu. „Noi recrutam, asa ca daca George si Charlotte sunt dornici?“, a facut o gluma aceasta. Printul William i-a spus insa ca fiul sau cu siguranta e interesat de oferta, mai ales ca „este obsedat de politie… masini, jucarii, orice tine de acest domeniu“, scrie Popsugar.com.

Nu e pentru prima data cand presa internationala ne da vestea, intr-o maniera amuzanta, bineinteles, ca Printul George nu vrea sa fie rege. In timpul unei vizite in Finlanda, in decembrie, anul trecut, sotul lui Kate i-a inmanat scrisoarea fiului sau lui Mos Craciun, iar acesta trecuse pe lista doar o masina de politie.

Acum, ca ai aflat de ce Printul George nu vrea sa fie rege, te poate interesa si: Cand va naste Kate Middleton si de ce este o veste buna pentru Regina.

Foto: Guliver/Instagram