andreea-raicu

Conduce de mai bine de 15 ani cea mai importanta revista de moda din Romania – ELLE – si este, cu siguranta, una dintre cele mai avizate voci din domeniu. Roxana Voloseniuc este o adevarata emblema in materie de stil si putem spune, fara sa gresim, ca a contribuit la schimbarea mentalitatilor si la felul in care arata azi moda strazii in Romania.

Lectii de stil cu Roxana Voloseniuc

Primesc zilnic mesaje de la fete care isi doresc sfaturi vestimentare de la mine. Ce geanta sa asortez la o rochie rosie? Cum ar trebui sa se imbrace o fata mica de inaltime si care isi doreste sa para mai inalta? Ce sa port la un eveniment care are loc intr-o gradina? Sunt doar cateva dintre intrebarile pe care le gasesc atunci cand imi deschid facebook-ul.  Asa ca, m-am gandit sa organizez in cadrul Conferintelor Traieste frumos o intalnire dedicata acestui subiect atat de drag noua, femeilor – stilul. Si pentru ca sunt de parere ca cele mai avizate sfaturi vin de la specialisti, am invitat-o la aceasta conferinta pe Roxana Voloseniuc, femeia care conduce cea mai buna revista de moda din Romania, revista ELLE”, povesteste Andreea Raicu.

Invitata Andreei Raicu in cadrul Conferintei Traieste frumos, Roxana va raspunde la toate intrebarile si dilemele legate de moda, stil si trenduri. Aflam care sunt piesele vestimentare care ne salveaza in orice moment, care sunt regulile dupa care trebuie sa ne ghidam atunci cand ne alcatuim garderoba, ce haine purtam in functie de silueta si multe altele in materie de fashion in cadrul Conferintei Traieste frumos.

Conferinta va avea loc pe 11 aprilie 2016, la ora 18.30, la Connect Hub. Mai multe detalii, AICI

Locurile sunt limitate!