calitatile pe care le are barbatul perfect

Sigur ca toti avem parti mai bune si altele mai putin bune. Insa exista niste avantaje pe care unii barbati le au in fata celorlalti si pe care femeile le apreciaza. Iata care sunt calitatile pe care le are barbatul perfect in cazul tau, conform Elite Daily.

Unii barbati sunt in mod evident mai potriviti pentru a fi parteneri iubitori decat altii. Cum, de altfel, unii barbati pur si simplu nu sunt croiti pentru a fi in relatii de cuplu stabile.

Asta nu inseamna ca nu vor fi intr-o zi, ci ca fiecare barbat poate fi barbatul nepotrivit pentru tine la un moment dat. Afla, deci, care sunt calitatile pe care le are barbatul perfect pentru tine!

Calitatile pe care le are barbatul perfect

Te priveste cu adevarat

Daca un barbat te priveste direct in ochi si intre voi e o atractie puternica, atunci el nu se uita doar la fizicul tau. El se uita in sufletul tau. Incearca sa gaseasca acea esenta care te face pe tine unica.

Exista un „ceva“ pe care il impartasesc doi indragostiti. Este o recunoastere a sinelui profund al celeilalte persoane. Daca barbatul tau se uita asa la tine, atunci esti o femeie norocoasa. Bifeaza una dintre calitatile pe care le are barbatul perfect.

Este echilibrat

Exista barbati prea agresivi, care incearca sa se pozitioneze mai presus de toti ceilalti. Exista, de asemenea, barbati slabi care evita orice angajament, conflicat si confruntare. Ar fi mai bine sa stai departe de acestia.

Trebuie sa stii calitatile pe care le are barbatul perfect: exista un tip de barbat care reuseste sa combine atuurile puterii si pe cele ale empatiei. Acesti barbati sunt buni la inima, dar brutali in lupta. Nu incep lupte, dar le termina daca este cazul.

Este activ din punct de vedere fizic

Trebuie sa tii cont de faptul ca barbatii ating varsta sexuala foarte devreme in viata. Daca nu ramane activ fizic, sansele ca viata ta sexuala sa sufere sunt majore.

Te face sa razi si sa zambesti

Daca ai langa tine un om care nu te face sa razi sau sa zambesti, atunci ar trebui sa pui capat relatiei. Vei duce o viata trista alaturi de el.

Simti ca te iubeste

Cuvintele sunt minunate – si el stie sa le foloseasca. Cu toate acestea, vorbele sunt insuficiente in comparatie cu gesturile pe care le face.

Este dispus sa piarda un argument pentru a pastra pacea in relatie

Cuplurile se cearta. Fiecare cuplu care a existat vreodata a avut parte de conflicte. Oamenii se cearta pentru ca ei cred ca au dreptate sau pur si simplu doresc sa aiba dreptate, deoarece ii face sa aiba o parere mai buna despre ei insisi. Daca observi ca el renunta la punctul lui de vedere, doar ca sa te impace, e un semn ca detine calitatile pe care le are barbatul perfect.

Ori de cate ori ai nevoie de ajutor, el e acolo

Barbatii sunt destul de simpli atunci cand vine vorba de a iubi pe cineva – ceea ce se vede este, in principiu, ceea ce simt. Cand el este acolo pentru tine, cand se ocupa de tine si face tot posibilul sa te fericeasca, e clar ca e cel potrivit pentru tine.

Citeste si: Relatia de cuplu perfecta – cum rezolvi problemele in iubire?

Foto: Guliver