cum stii daca te-ai indragostit

Cum stii daca te-ai indragostit sau pur si simplu ti s-a pus pata pe un barbat si vrei doar sa il “devorezi”? Am aflat semnele la care sa fii atenta de pe Elite Daily!

Atunci cand esti indragostit, te uiti inapoi la relatiile trecute si realizezi ce nu a functionat. Stii sigur si tu sentimentul acela cand intra cineva in viata ta si pare ca e altfel decat restul. Si incepi sa judeci viata drept “inainte de” si “dupa el”.

Sigur, iubirea e un lucru minunat. Dar si flirtul sexual este la fel. Si-atunci cum stii daca te-ai indragostit sau e vorba doar de dorinta sexuala? Descopera si tu din randurile de mai jos!

Cum stii daca te-ai indragostit – semnele la care sa fii atenta pentru a diferentia iubirea de dorinta sexuala

  1. Ego-ul tau este inca prezent?

Cum stii daca te-ai indragostit? Daca esti indragostita dispare orice ego. Iubirea e onesta si fara conditie. Nu te mai joci de-a asteptatul dupa mesaje. Iti dai voie sa fii vulnerabila si nu ti-e teama sa fii tu insati. Chiar daca arati si lucruri nu tocmai frumoase, precum durerea sau tristetea cand esti ranita.

  1. Din certuri inveti lectii pretioase cand esti indragostita

Certurile sau discutiile contradictorii in cuplu sunt inerente. Atunci cand esti indragostita nu faci din certuri motive de despartire. Iata cum stii daca te-ai indragostit: inveti lectii din fiecarte discutie.

Cand iubesti incepi sa inveti din opiniile diferite ale celui de langa tine. Vrei sa-l intelegi pe iubitul tau nu sa ai tu dreptate orice ar fi.

  1. Fercirea lui conteaza indiferent care e situatia dintre voi

Tocmai de aceea fericirea lui conteaza. Dar chiar si atunci cand esti cu capul in nori de indragosteala, aminteste-ti ca in viata nimic nu e garantat pentru totdeauna.

Daca ideea ca el ar putea fi cu alta persoana te face sa plangi si sa nu mai iesi din casa, s-ar putea sa fie ceva ego pe-acolo. Pentru ca atunci cand iubesti ii doresti fericirea celuilalt. Chiar si atunci cand trebuie sa renunti la el.

Cum stii daca te-ai indragostit? Daca vrei sa fie in viata ta din tot felul de motive egoiste, cand ar putea fi fericit cu altcineva, atunci nu e iubire. Sigur ca te doare daca va despartiti, insa te doare si mai tare sa-l stii nefericit.

  1. Faci lucruri frumoase pline de altruism?

Si daca esti indragostita si daca e vorba doar de dorinta orgolioasa de a fi cu celalalt, vei face lucruri pentru partener. Insa intentia din spate face diferenta.

Cum stii daca te-ai indragostit? Atunci cand ii daruiesti iubitului ceva pentru a satisface placerea lui, chiar daca nu este si placerea ta, aceea e iubire.

Citeste si: Cum stii ca el te iubeste mai mult decat il iubesti tu pe el

Foto: Guliver