cum te folosesti de sexualitate

Cum te folosesti de sexualitate si nu doar in dormitor, ci si in viata de zi cu zi, pentru a atrage succesul de partea ta? Afla mai multe despre canalizarea si manifestarea energiei sacrale, pentru o viata implinita. Descopera ce spun specialistii de la Mind Body Green!

Iata cum sa te conectezi cu energia ta sexuala, cum sa o centrezi si sa o transformi in putere. Asa activezi chakra inimii sau centrul energiei!

 • Intinde-te pe o saltea de yoga, plasand o minge de tenis unde este inima.
 • Lasa obiectul de dedesubt sa iti impinga pieptul in aer.
 • Foloseste o perna pentru a-ti stabiliza pozitia capului, asa incat sa iti impingi barbia in piept usor.
 • Da-le voie umerilor sa alunece pe laterale, pnetru a se deschide spatiul inimii.
 • Deschide ambele brate si inspira adanc pe nas, expirand pe gura.
 • Conecteaza-ti respiratia cu ritmul inimii si incearca sa lasi mainile sa se ridice si sa coboare, in ritmul respiratiei.
 • Odihneste-te pentru un moment. Te simti conectata cu inima ta?
 • Daca simti asta, spune “Ma simt conectata cu inima mea si asta ma face sa ma simt…”. Aici spune cum te simti tu.
 • Daca nu te simti conectata cu inima ta, spune “Acum nu ma simt conectata cu inima mea si ma simt…”, folosind aceleasi emotii pe care le experimentezi.
 • Da-ti voie sa respiri normal si vezi ce sentimente apar la suprafata, in constienta.

Cum te folosesti de sexualitate dupa ce ai activat energia sacrala

In acelasi decor, stai la fel cu corpul si cu capul. Apoi deschide bratele pe laterale si inspira adanc de trei ori. Inspira pe nas. Expira pe gura.

Apoi plaseaza-ti palmele pe buric si respira ca mai sus, de trei ori. Conecteaza-ti respiratia cu ritmul inimii, pentru a invata cum te folosesti de sexualitate pentru a avea o viata implinita. La fel, urca si coboara bratele ca mai sus.

Odihneste-te. Te simti conectata cu abdomenul tau? Daca da, spune “Ma simt conectata cu abdomenul meu si ma simt…”, adaugand cum te simti. Daca nu, procedeaza la fel, spunand cum te simti. Da-ti voie sa respiri in ritmul tau si observa de ce trairi devii constienta.

Conecteaza-ti centrele de energie

 • Acum ca ti-ai activat ambele centre de energie, e timpul sa iti conectezi centrul inimii cu centrul energiei sacrale. Apoi vei putea sa iti accesezi puterea si sa iti transformi intentiile in realitate.
 • In aceeasi pozitie ca mai sus, invata cum te folosesti de sexualitate pentru a avea o viata de succes, conectand ambele chakre. Plaseaza o mana pe inima si o mana pe abdomenul inferior. Adu-ti aminte cum te simteai respirand o data cu inima ta si apoi cum te simteai cand respirai pentru a te conecta cu abdomenul tau. Cu care te-ai simtit mai conectata?
 • Daca te-ai simtit mai conectata cu inima ta, incepe sa respiri adanc in sincron cu bataile inimii. Ridica si coboara bratul de pe inima in ritmul respiratiilor.
 • La urmatoarea respiratie, lasa mana de pe abdomen sa se ridice si sa coboare cu respiratia. Apoi ridica si coboara mana de pe abdomen cu respiratia. Inspira si expira de sase ori, alternand focusul de la inima pe abdomen si invers. Relaxeaza-te si da-ti voie sa simti ceea ce aduci in constient.

Iata cum te folosesti de sexualitate dupa ce te conectezi cu energia ta sexuala. Daca simti ca intentiile tale nu s-au exprimat, atunci energia ta sacrala si sexuala este blocata.

Nu poti invata cum te folosesti de sexualitate daca energia ta sexuala este blocata. Impotenta sexuala se poate traduce in impotenta in alte domenii de activitate. E necesar sa ai chakrele inimii si sacrala conectate, pentru ca energia sexuala sa curga prin tine si s-o poti canaliza. Iata cum te folosesti de sexualitate pentru a avea o viata de succes!

Citeste si: Dieta raw pentru 30 de zile: detox, slabire si energie

Foto: Guliver